TAO on põnev orienteerumisvõistlus autodega. TAO toimub 1. aprillil 2011 k 18–23 ja start/ finiš on Kadrioru tiigi ligidal olevalt suurel parkimisplatsil (sama koht, mis 1. aprillil 2010 TAOl, Roheline aas 11).

TAOl olevad tegevused erinevad üksteisest kardinaalselt – tegevusi on seinast seina! Vanusepiirangut meil ei ole! Osaleda võivad perekonnad, sõpruskonnad, firmad, pensionärid, õpilased, tudengid, lapsed... – põhiline, et ühe tiimi peale oleks auto ja lubadega juht!

NB! Sel aastal toimub kohe pärast üritust TAO ametlik aftekas klubis Cathouse, mis asub Amigo kõrval Viru Keskuse majas. Sinna pääsevad kõik osalejad tasuta! See on suurepärane võimalus ka omavahel muljeid jagada ja tutvuda, sest võistlusel ilmselt omavaheliseks suhtlemiseks palju aega pole! Klubisse aftekale pääsevad ainult täisealised osalejad dokumendi alusel!

Auhindade jagamine toimub orienteeruvalt ca nädal pärast ürituse toimumist Venus Clubis, mis asub Viru Hesburgeri ligidal. NB! Autode kaunistamise ning enda kostümeerimise eest saate lisapunkte ning samuti loosime välja kõige vingemalt kaunistatud auto ning kõige vingemates kostüümides võistkonna!

Millal ja kus toimub

Millal? 1. aprillil 2011 k 18–23 ehk kokku 5h

Kus? Start & finiš on Kadrioru tiigi lähedal oleval suurel parkimisplatsil (Roheline aas ehk sama koht, mis oli 1. aprill 2010 TAOl).

Reristreerimine 1. aprill 2011 TAOle: Saada e-mail marelle@ aravetekeskus.ee, kuhu kirjuta: 1) Võistkonna nimi 2) Osalejate täisnimed 3) Lühike võistkonda tutvustav, iseloomustav lause 4) Automark, millega eeldatavasti võistlema tulete. Kui tekib küsimus, siis helista tel 55 553 676. Täpsem info www.aravetekeskus.ee/ TAO/ (NB! Kodulehel tasub silm peal hoia, info võib muutuda, täieneda vms).

Osalustasu ühe ekipaaži/ auto (2–5 liiget) kohta: uued osalejad 30 EURi võistkond, vanad osalejad 25 EURi võistkond. Registreeruda saab kuni 30. märtsini ja kohapeal maksmist ei toimu – starti pääsevad vaid need, kellel osalustasu on eelnevalt makstud!

Afterparty: Cathouse Clubis kohe pärast TAO lõppu 1. aprilli öösel vastu 2. aprilli 2011 algusega k 23–01 (kuidas keegi jõuab) – klubi uste sulgemiseni.

Auhindade jagamine: ca nädal pärast üritust (täpne kuupäev selgitamisel) Venus Clubis.

Meenutusi 1. aprill 2010 TAOlt

Kell oli umbes 17.30, kui me sõbrannaga Kadrioru parklasse jõudsime. Parkla oli veel suhteliselt tühi, kui me kohale jõudsime, kuid peagi hakkas autosid voorima nagu tigusid pärast korralikku vihmasabinat. Autod olid kardinaalselt erinevad, nagu ka inimesed. Mõned autod olid kaunistatud ja mõned inimesed kostümeeritud, kuid oli ka neid, kes polnud kumbagi teinud, sest kohustuslik see polnud, aga lisapunkte andis küll. Mina võistlesin koos sõbrannaga, meie võistkonna nimeks oli “Juba jälle”. Sõbranna oli kaardilugeja rollis, kinnisvaramaakler ikkagi ju, ja mina olin autojuht.

Peagi oli parkla autosid täis ning võistlus võis alata. Starti läksid ekipaažid ükshaaval järjekorras ning kõigile jagati ergutuseks Battery energiajooke, mis kulusid igati marjaks ära, sest võistlus kestis 6h ning oli üsna väsitav. Esimene ülesanne oli külgboksi tagurdamine, mis läks suhteliselt libedalt. Orienteerumise jooksul tuli ette tohutult palju seiklusi, põnevust ning hasart oli kogu aeg sees, kuigi võistlus polnud aja peale. Kus mujal te ikka saaks ühe õhtu jooksul teha kõike seda kui TAOl: lasta paintballi püssist, külastada Megazone’i, mängida klouni Venus Clubis, pesta esimest korda elus survepesuriga autot või vahetada rehvi, joosta mööda vanalinna ringi nagu segane, olla autojuhilubade omanikuna taas autokoolis lahendamas teooriatesti, luusida ringi tanklas, otsides vastuseid erinevatele küsimustele, lahendada viktoriini hotelli fuajees, puhuda õhupalli autoremonditöökojas ja teha palju muud põnevat. Ürituse lõppedes olime väsinud, kuid väga rahul ja õnnelikud – elamus missugune!

Koostööpartnerid

Aravete Moto- ja Vabaajakeskus, FK keskus, Soomaa, Kuulsaal, Tulbi Pesula, Kips&Carry Pesula, Soomaa, Olerex, Venus Club, Cathouse Club, Taktikalise Laskmise Keskus, Tallinna Loomaaed, Solaris, Lasergame, Paintball, Kivisaare Ratsatalu, Blue Super Segway, Das, Delfi, Linnaleht, Viimsi Teataja, Turismiweb, Koskenkorva jne. Täname väga kõiki sponsoreid ja koostööpartnereid ning samuti nii vanu kui ka uusi osalejaid, sest ilma teieta poleks ka TAOd!