Peale tubli võistlemise, tegi Tapa vorstifestivali meeskond reklaami ka lähenevale Tapa vorstifestivalile, mille raames korraldatakse 7. augustil 2011 koostöös Eesti Grilliliiduga esmakordselt Eesti Meistrivõistlused maitsestamata toorvorsti grillimises. Tapa Vorstifestivalil toimuvad erinevad vorstiteemalised mängud, viktoriinid ning meeleolukad esinemised Tapa valla taidlejatelt ja mujalt. Tutvu kavaga ja registreeru: www.vorstifestival.ee. Meeleolukaid tegevusi jätkub kogu perele ja terveks päevaks. Kohti on ka veel võistlusele, kuid mitte kauaks, seega pane meeskond kokku, võta kohe ühendust ja registreeru, võistlemine on kõigile tasuta !

Sellel nädalavahetusel, täpsemalt 8. mail läheb Tapa vorstifestivali meeskond Harjumaa Meistrivõistlustele uuendatud koosseisus. 22. mail on plaanis minna Jõgevamaa, 5. juunil Lääne-Virumaa ja 11. juunil Eesti Meistrivõistlustele. Meeleolukaid pilte ja tulemusi Järvamaa MV grillimisvõistluselt saab vaadata siit: http://www.grillfest.ee/portal/jarvamaa-2010/jarvamaa-mv-2011.html. Eelmisel aastal saavutas Tapa vallast Lääne-Viru maakondlikus grillimisvoorus Väike-Maarjas "Pärandkultuuri Arenduse" meeskond VI koha, seni mõlemas võistkonnas on kaasa teinud Kadi Neidek Vaksali Trahterist.

Suur tänu vorstifestivali kampaaniaürituse toetajatele: Tapa vallavalitsus, Eesti Grilliliit, Segers Eesti OÜ, Peetmark LH Tapa Lihatööstus OÜ, www.kokaraamat.ee ja Vaksali Trahter.