Sel hooajal mitmeid tunnustusi pälvinud 7-seeria traktor on nimetatud parima disainiga traktoriks. Tegemist on täiesti nullist üles ehitatud uue kontseptsiooniga, mille kandvaks elemendiks on Giugiaro disainistuudio tulevikku vaatav disain, lisaks varustatakse kõik mudelid kaasaegsete, kõrgetele saastenormidele vastavate Tier4i mootoritega, mis sai sõltumatus DLG Powermix testis parima tulemuse kui kütusesäästlikuim mootor. Deutz mootorite headuse tõestuseks on ka traktoritootjatest ja -müüjatest konkurendid, kes kasutavad meie mootoreid. Ka masina käiguosas ei ole midagi häbeneda-teeme koostööd maailma tuntuima hüdraulika ja jõuülekande tootjaga ZF, mis valmistab ülekandeid ka teistele traktoritootjatele.

Uute mudelitega on võimalik sõita kuni 60 km/h, sel juhul varustatakse esisild suuremõõtmeliste ketaspiduritega, lisandunud on uue põlvkonna pardakompuuter iMonitor 2. Käesolevast aastast sai õige hoo sisse koostöö Top Con maailma juhtivama sateliitside süsteemide arendajaga, mis tagab meie traktoritele uusima GPS süteemide (AgroSky) paigaldamise ja kasutamise. Antud firmaga oluliseks koostöö eeliseks on asjaolu, et enam ei pea tegema kulukat väljaminekut maapealse jaama ostmiseks, vaid kasutada saab Top Con uudset, Eestit katvat sidevõrgustikku, mis tagab masina liikumise täpsuseks +/- 2 cm. LED ja Xenon tuledest rääkimata...

Aasta Traktori ja  kõige uuemate Deutz-Fahr 7-seeria, 6-seeria ja 5-seeria mudelitega saab tutvuda ka Maamessil. Lisaks on kõik oodatud 18. aprillil 2013 kell 15.00- 16.30 kuulama Oilseeds Trade seminari: ''Tänapäevased taimekaitse pihustid LECHERILT'', mis toimub Maamessi seminariruumis, A-hallis. Seminaril on võimalus kohtuda Ekoplon SA tehase esindajaga ja saada lisateavet hooaja uudistest! Sel aastal lisandus tootenimekirja kelaaditud mikrokomponentidega väetised teraviljale, rapsile ja maisile.

OILSEEDS kaubamärgi all tegutsevad kolm eestimaisel kapitalil põhinevat ettevõtet - AS Oilseeds Trade, Oilseeds Agro OÜ ja OÜ Jatiina.

Jatiina OÜ tegeleb Krone ning Amazone põllumajandusmasinate maaletoomisega alates 2008-ndast aastast. 2011-ndal aastal sõlmiti koostööleping SDF Groupiga, millega saadi Deutz-Fahr traktorite esindusõigus Eestis.

Maamess toimub 18.-20. Aprillil 2013 Tartu Näituste Messikeskuses

Jaga
Kommentaarid