Suur tänu ka 5. mai talgulistele, Urmas Mägile puumaterjali eest ja heakorra tiimile puhta platsi eest!

Jaanipäevaga alustame vanal lauluväljakul kontserdiga kell 20, siis süütame suure lõkke ja tantsu saame keerutada vana hea VEEL KORD saatel. Esinevad meie oma head taidlejad Viirelinnud, Ehaviir, Horele , Koidukiir kontserdi osas ja vaheaegadel kell 22 astuvad üles line-tantsijad ja kell 23 kõhutantsijad. Võimalus on keha kinnitada ja osaleda lastevõistlustes.

Kui aga lauluväljakul igavaks läheb või on soov minna sõnajalaõit otsima , siis süüdatakse ka Illikul kena tuli ja tantsumuusika ootamas. Kena JAANIÖÖD!

Käes on ka lõpupidude aeg ja pole parata, ka meie segarühma mõned Viirelinnud lendavad endale elus uusi väljakutseid otsima. Tugevat tuult teile tiibadesse ja ootame ikka meiega koos tantsima ja ärge unustage, et sügisel saame 15-aastaseks ja siis teeme kõik koos toreda kontserdi.

Meil tegemisi veel

Nagu mõnigi tähelepanelik mööduja märkas, siis kultuurirahva Tule Tee külastas ka meie maja ja saime kenasti filmi peale - küll kunagi ka seda filmi kõik näha saavad.

Näitering võtab osa Rannus külateatrite festivalist juunis ja kui jälgite reklaami, siis on neid näha suve jooksul üle Saaremaa ja sügisel muidugi ka.

Naisrühmaga Koidukiir ja Kanneldajatega külastame juulis sõprusvalda Mellerudi ja anname sealsel festivalil päris mitu kontserti.

14. juulil on kuue valla simman Veere külaplatsil nong sinnagi on kõik oodatud.

22. juulil annab Estonia poistekoor kontserdi kultuurimajas, kõigi ootuste kohaselt siis värskelt uued aknad saanud saalis.

27.- 28. juuli läheme kõik Illiku päevadele, kes uue paadiga rallile, kes esinema, kes osa võtma.

20. augustil võtab meie segakoor Horele osa Kuressaares toimuvast ühislaulmisest.

23. augustil toimub Eakate päev Orissaares, kuhu ootame osalema kõiki, kes viitsivad natuke ise midagi teha ja ka teisi vaadata-kuulata. Ootame sinna ka meie Läti sõprusvalla taidlejaid.

Jälgigem ikka reklaami, sest jooksvaid asju ja esinemisi on veel tulemas, kuhu kindlasti tasub tulla!

Kaunist suve kõigile!