Nii kohalikud kui ka paljud kaugemal elavad inimesed on teatrid väga hästi vastu võtnud ning kõik etendused saavad kiirelt välja müüdud.

Kuna huvi on suur, siis oleme sügiseks kutsunud mitmeid teatreid Viimsisse, et inimestel oleks rohkem valikut. Meie eesmärk on tuua inimestele koju kätte just kaugemad lavalood, mis pika vahemaa tõttu jääks ehk muidu nägemata.

Hooaeg algas Endlaga

29. septembril alustasime selle aasta esimeste külalisetendustega. Hommikul ja päeval tõi Viimsi lasteaialastele rõõmu Endla teatri lasteetendus "Kolm põrsakest ja hea hunt" ning õhtul said täiskasvanud nautida Sepo Seemani ja Piret Laurimaa esituses lavastust "Esimesed suudlused", mis läks täissaalile.

9. ja 16. oktoobril kell 17 ning 11. ja 21. oktoobril kell 19 saate näha Viimsi Harrastusteatri koguperemuusikali lisaetendusi "Annie - Homme on parem". Muusikal "Annie" jutustab loo 11-aastasest lastekodus elavast tüdrukust, kelle suurimaks unistuseks on leida üles oma vanemad. Lavastus sai kevadel väga sooja vastuvõtu publiku poolt. Kes toona etendustele ei jõudnud, saavad nüüd uue võimaluse! Pilet hinnaga 5 € ja perepilet hinnaga 14 € on müügil tund enne algust kohapeal. Novembri alguses saabuvad Viimsisse saarlased. Kuressaare Linnateater tuleb kahe lavastusega. 5. novembril kell 17 mängitakse kogupereetendust "Värviline kummut". See on imeline lugude lugu kõigile, kes lapsed või kelle sees mõni lugu lapsepõlvest peidus on. Osades Liisa Saaremäel, Hannes Prikk ja Rauno Kaibiainen. Pileti hind kõigile 3,5 €. Järgmisel päeval, 6. novembril kell 14 etendub Arthur Milleri draama "Hind". See on lugu ühest pärandusest ja kahest vennast, kes seda jagatud ei saa. Osades Guido Kangur (Eesti Draamateater), Riho Kütsar (Vanemuine), Elina Reinold ja Aarne Mägi. Pileti hind 10 €, soodushind õpilastele ja pensionäridele 8 €. Piletite broneerimine ja müük Viimsi Huvikeskuses tel 606 6838 või e-posti aadressil viimsi@huvikeskus.ee.

21. novembril kell 19 saabub meie juurde teater Vanemuine lavastusega "Elling". Tegemist on koomilise ja südamliku looga kahest mehest, kes pärast aastaid hooldusasutuses on lülitumas tavaliste inimeste igapäevasesse ellu. Näidendi esietendus oli Oslos 1999. aastal ja sai seal tohutu publikumenu osaliseks (125 etendust ja 60 000 vaatajat). Osades Riho Kütsar, Margus Jaanovits, Markus Luik, Liisa Pulk. Piletid hinnaga 11 € ja 8 € (õpilased, pensionärid) müügil Viimsi Huvikeskuse kontoris (broneerimine tel 606 6838 või e-posti aadressil viimsi@ huvikeskus.ee), Piletilevis ja Piletimaailmas.

Tõnis Mägi ja Kärt Johansoni kontserttuur

Lisaks etendustele otsustasime tuua oma lavalaudadele ühe suurema kontserdi, mis jõuab jõulude ajal Eestimaa nurkadesse. 6. detsembril kell 19 astuvad üles Tõnis Mägi & Kärt Johanson kontserdiga "Jah, ma nägin lumevalgust...". Esitusele tulevad uuemad ja vanemad lood, millest tuntuim ja rahva poolt armastatuim on "Deja Vu". Laulmata ei jää ka aegumatud "Unemuinasjutt", "Leib jahtub" jt. Kuna kontserdid toimuvad valdavalt advendiajal, siis on kavas ka talve- ja jõululaule, sealhulgas kontsertprogrammi nimilugu, Paul-Eerik Rummo tekstile kirjutatud "Jah, ma nägin lumevalgust...". Piletid kontserdile on müügil Viimsi Huvikeskuse kontoris (broneerimine tel 606 6838 või e-posti aadressil viimsi@huvikeskus. ee) ja Piletilevis. Pileti hind 31. oktoobrini 10 €, pärast seda 12 € ja kui pileteid jätkub, siis saab kohapealt osta hinnaga 13 €.

Ootame teid meie majas toimuvatesse huviringidesse ja ka paljudest sündmustest osa saama. Info www.huvikeskus.ee!