Teatrinädalale eelnes näidendite õppimine ning teatrialase terminoloogiaga tutvumine. Lapsed said teada, millised erinevad ametid on teatris, missuguseid huvitavaid teatriliike on olemas ning kuidas on viisakas teatris käituda.

Mängukasside rühma lapsed külastasid õpetaja Eda Maasiku eestvedamisel Rahvusooperit  Estonia. Mudilastele tutvustati ooperimaja erinevaid ruume, piiluti dekoratsioonide lattu ning prooviti päris laval olemise tunnet.

Õhtuti õppisid Kiisupere lapsed õpetajate juhendamisel teatri mängimist. Saadi olla erinevates rollides: kehastuti piletimüüjateks, kontrolörideks, garderoobitädideks, näitlejateks, pealtvaatajateks ning puhvetipidajateks.

Pingsa õppimise ja harjutamise tulemusena jõudis kätte oodatud teatrinädal. Esimest korda osalesid sellel nädalal kõik rühmad - nii aia- kui ka sõimerühmad. Kuigi õpetajatel oli kahtlusi, kuidas kõige pisemad näitlemisega hakkama saavad, osutusid noored näitlejahakatised üle ootuste julgeteks ja rõõmsameelseteks.

Teatrinädalale andsid avapaugu Mängukassid (juhendaja Kersti Israel) I. Dekelperi näidendiga "Esimene vihm", Kaisukiisud (juhendajad Olga Uusväli, Kersti Erikson) jutustasid loo "Kuidas kass kassi moodi rääkimise ära unustas", Rõõmukassid (juhendajad Tiina Uusmaa, Aive Noormaa, Silja Sipelga) esitasid K. Sillamaa muusikalise lavastuse "Punamütsike" ning teatrinädala lõpetasid Kaisumiisud (juhendajad Krista Jürgens, Helle Rämmal, Tiina Uusmaa) E. Raua etendusega "Linnupoegade õhtu".

Kõik rühmad olid korraldusliku poolega palju vaeva näinud - igale etendusele meisterdati kuulutused, piletid, lavadekoratsioonid ning näitlejate kostüümid. Kõik, kes tulid etendusi vaatama, lunastasid pileti ühe kommi eest, et pärast oleks näidendis osalejatel midagi magusat põske pista.

Teatrinädalal said lapsed proovida erinevaid rolle - oli võimalus nii laval esineda kui ka viisakaid teatrikülalisi etendada. Üheskoos veedetud aeg võimaldas kõigil lasteaia lastel üksteisega paremini tuttavaks saada ning üheskoos meeldivalt ja huvitavalt aega veeta. Kokkuvõtvalt võib tõdeda, et kogu lasteaeda hõlmav teatrinädal osutus väga meeleolukaks ning loodetavasti jätkub ühine ettevõtmine ka järgnevatel aastatel.