Teeme ise maaparanduslikud ühendused ja osaliselt liivaaluse ehitamise. Oleme suutnud töid teha siiani oluliselt odavamalt, kui nurjunud vähempakkumise vähimas kalkulatsioonis neile töödele pakuti. Ka mõned pakkujad ise tunnistasid hiljem, et hindades oli ,,palju õhku", sest töid on suvel palju ja tegijaid vähe. Aga meie soovime, et vald võimalikult vähe ,,õhku" peaks kinni maksma.

Siiski tuleb välja kuulutada uus hange kõige muu peale. Loodame nüüd ka oluliselt odavamat pakkumist. Vahepealse pakkumise nurjumise tingis tööde kallinemine, võrreldes projekti algusega. Eeldatavasti viib talvine hange hinnataseme alla. See on oluline, sest riik panustab kindla summa ja ülejäänu (ca 50%) paneb vald.

Kuna projekt on kogukonnale väga oluline ning valla praegune laenukoormus on oluliselt väiksem seadusega lubatust, siis rahastame valla omaosaluse seekord laenuga. Laenu on selliseks asjaks õige võtta, sest tehtu jääb oma valla rahvale. Seisev ja kasutamata raha võib aga kiirelt Vahemeremaadele pensionisammastesse ära minna. Paraku on elu seda näidanud, et parem on varblane peos, kui 2 katusel.

Valmis ja häälestamisel on ka veepuhastusseadmed Keenis ja Sangastes ning siis saab ühel hetkel ka päriselt puhtama vee.

Niisiis jääb meile kõigile head teed soovida! Kaunist valget, vallarahvas ja naabrid!