Valla suurima osavõtjate arvuga talgud toimusid Kloogarannas, kuhu oli talgutele tulnud tervelt 60 inimest. Suuremateks tegevusteks olid seal ka sel aastal võsaraie ja prügikoristus, kuid oma aja võtsid ka mänguplatside (võrkpalli ja jalgpalli) korrastamised ning pingi ehitus. Talgujuhi Külli Liebert sõnul on MTÜ Kloogaranna Seltsil plaanis lähiajal paigaldada rannaalale riietevahetuskabiinid ning heakorda meenutavad märgid. Vallavanem Kalev Laasti sõnul on vallas allkirjastamisel leping kahe välikäimla paigaldamiseks randa ning raudteejaama viiva silla remont.

Klooga alevikus oli talgujuht Madis Juurupile suureks üllatuseks, kui Kaitseväe I rügement pakkus appi oma mehi, keda oli kokku 46 ja kes aitasid koristada Klooga järve äärset metsaalust. Talgujuhi sõnul olid mehed tasemel ja tegid ära suure töö. Eriti suureks abiks oli aga nendepoolne tehnika.

Ohtus toimusid külatalgud, kus koristati peamiselt metsa viidud jäätmeid ja teeääri. Talgujuht Meeli Ivaski sõnul leiti Vasalemma piiri äärest suur hunnik jäätmeid, mis samuti sai kokku kogutud. Ohtus olid külaelanikele abis ka Keila Jahiseltsi jahimehed, kes aitasid koristada rabaäärset metsa prahist ning valmistasid talgulistele suppi.

Lohusalu külas koristasid ja lõikasid võsa enamasti kohalikud elanikud. Talgujuht Kalle Kalbre sõnul sai puhtamaks rannaäär Lohusalu konverentsikeskusest kuni sadamani ning Lahepere lahe äärest. Suurem aur läks talgulistel kitsa külavahetee võsast ja okstest puhastamisele. Nüüd on võimalik ka laiematel autodel paremini küla keskusesse pääseda.

Veidi väiksemate osalejate arvuga talgud toimusid Tornimäel ja Karjakülas, kus tehti aga sellest hoolimata kõvasti tööd. Tornimäe talgujuhi Ingrid Plado sõnul rassisid inimesed lausa kella 18-ni. Korrastati Tornimäe turu platsi, püstitati varjualuseid, puhastati võsast Majaka tänava ääred ning koguti Tornimäe bussijaama taha kogunenud jäätmeid. Karjakülas pügasid inimesed hekki, mis oli tekitanud ohtlikke liiklusolukordi Naaritsa ja Keila tee ristmikul. Koristati korvpalliplatsi ja bussipeatuse ümbrust, värviti pinke ja võeti maha võsa. Eriti soovib talgujuht Katri Hein tunnustada lapsi, kes kõik tublisti teeääri koristasid, ja samuti neid inimesi, kes küll talgutest osa ei võtnud, kuid siiski oma koduümbruse kallal askeldasid.

Keila-Joal korrastati pargi ja lossi territooriumi ning korjati prügi ja oksi. Appi oli tulnud ka töökas Muinsuskaitseameti kollektiiv, kes koristas Keila jõe, Posti tänava, Pargi allee ja Tallinn- Rannamõisa-Kloogaranna tee vahelist ala, mis on rahvasuus tuntud Sepikojana.

Keila Vallavalitsus tänab kõiki talgulisi, talgujuhte ja toetajaid, tänu kellele sai vald jälle värskema ilme!