Korrastatud sai mõisapargis väikeste pärnaringide lähiala. Selle objekti talgujuht oli Peeter Kiuru. Talgulisi oli 7: Peeter Kiuru, Age Vene, Einar Laretei, Andu Tõrva, Kalmar Raudsepp, Neeme Arro ja Maimu Arro.

2. mail matkaraja riisumisel ja okste korjamisel talgujuhi Maimu Arro eestvõtmisel osalesid Ille Sinilaht, Rutt Birk, Maimu Arro, Silvi Vaiknemets, Peeter Kiuru ja Neeme Arro.

Mänguväljaku korrastamise talgujuht oli Viktoria Ivanova. Lootsime, et mänguväljaku korrastamisest võtab osa rohkem inimesi. Mänguväljakut kasutavad ju teie enda lapsed või lapselapsed. Oli ainult 12 talgulist: Urve Koolman, Viktoria Ivanova, Veele Kook, Ants Koolman, Ene Savolainen, Zoja Tuzovskaja, Andrei Tuzovski, Darja Ivanova, Olga Smirnova, Elizaveta Pedova, Mari Kivitalu ja Oleg Širokov.

Tublid olid Nina küla elanikud, kes töötasid majaka juures ja koristasid ranna-ala kuni Rootsikülani välja. Talgulised olid Lilia Nõomaa eestvedamisel Svetlana Beljajeva, Veera Bubnova, Ljudmilla Politanova, Maria Šunina, Valentina Melnitšenko, Tamara Solovjova, Marina Sergina, Valentina Tjurikova, Tamara Beljajeva ja Jüri Nõomaa Nemad on koristanud talgute korras ranna-alasid alates 2008. aastast.
Mänguväljaku korrastustöödel lõid kaasa ka lapsed ise. Mari Kivitalu (vasakul) ja Elizaveta Pedova kandsid rõõmuga prahti lõkkesse. Fotod: Reet Kruup

Tubli pensionär Mahta Saluste töötas üksinda Alatskivi kalmistu ees. Ta oli natuke kurb, et keegi ei tulnud seltsiks.

Tähelepanuväärne on asjaolu, et talgutel osalevad igal aastal enamasti ühed ja samad inimesed. Kurvaks teeb fakt, et kortermajade elanikud on passiivsed oma koduümbruse suhtes. Tore on ju anda oma väike panus kodukoha ja eriti laste mängukoha paremaks muutmisel. Küladesse ei tule ju keegi liivakasti ehitama ja liivaga täitma. Ikka peab pere ise lastele mängukoha looma. Kortermajade õueala on ju kõigi majaelanike ühisterritoorium, mida kasutavad kõik nii väikesed kui ka suured inimesed.

Veelkord suur-suur tänu kõigile koristajatele, ka nendele, kes ei olnud registreerunud, aga tegid heakorratöid omal käel.