Kultuurisarja avasündmusena toimus Suurupi alumise tuletorni kompleksis maailma vanima tekstiilitehnika - märgviltimise - õpituba. Huvi oli suur ja õpitubade tulemusena leidsid endale uued kodud paljud uued sussipaarid.

Järgmises õpitoas 17. novembril kell 12.00-15.00 õpime valmistama kingaklipse, millega iga naine saab oma peokingad isikupäraseks muuta.

Õpitoa kohta on rohkem infot meie kodulehel ja registreerumine toimub e-posti aadressil annely@suurupiselts.ee. Esimesel laste muinasjutukunstihommikul oli meil külas jutuvestja Piret Päär, kelle paeluvad jutud panid seltskonna kord hiirvaikselt kuulama, siis jälle südamest naerma.

Väikesed muinasjutud, mõistatused ja laulukesed särasid veel tükk aega laste ja emmede silmades. Lõpetuseks meisterdasime saabuva isadepäeva puhul issidele vahvad järjehoidjad, et ikka muinasjutu lugemise traditsioon jätkuks.

Järgmisel laste muinasjutu- kunstihommikul 8. detsembril kell 12.00-14.00 räägime taaskord muinasjuttu ning valmistame koos jõuluehteid. Palume ette registreeruda e-posti aadressil annely@ suurupiselts.ee.

Pühapäeval, 1.detsembril kell 12.00-15.00 korraldame Suurupi ülemise tuletorni kompleksis asuvas muuseumkülakeskuse hoones advendilaada. Kell 13.00 paneb maja helisema Suurupi Meretule naiskoor, kelle esitusel kuuleb kauneid jõululaule.

Ootame meie valla isetegijaid kauplema ja huvilisi jõulukinke ostma. Oma müügisoovist palume teada anda hiljemalt 25. novembriks e-maili aadressil info@suurupi.ee. Kohatasu ei ole, iga müüja annetab oma sortimendist ühe eseme seltsi ürituste heaks.

Uuel aastal alustame tutvumisõhtute sarjaga, kus tutvustame meie valla tuntud inimesi ja meie valda tuntuks teinud sündmusi. Samuti on uuel aastal plaanis käima lükata kohalik näitering. Täpsem info juba aasta alguses meie kodulehel ja FB fännilehel!