Hadley Barretti sõnul on nad algusest peale rõhutanud, et tegemist on väga suure projektiga, mis valmib täielikult vähemalt kümne aasta jooksul, projekti areng jätkub.

„Selle kümne aasta sees on arendusel paika pandud omad etapid, kuid sellistel suurtel ettevõtmistel võib esineda ka muudatusi, mida tuleb teha lähtuvalt turu nõudmistele, näiteks partneri vahetumine," sõnas Hadley Barrett. „Tahan öelda, et me pole Eesti turult kuhugile kadunud ning kindlasti jätkame oma projektiga," lisas Barrett.

Seni tegeles Oxford Parki müügiga kinnisvarabüroo Uus Maa. „Meil on olnud meeldiv koostöö Uus Maa kinnisvarabüroo töötajatega, kuid kuna Uus Maa maakleritel ei õnnestunud endal jõuda ühegi müügitehinguni ei Tallinna kesklinnas Adamsoni tänaval asuva korterelamuga ega Oxford Parkiga ning samuti ei kaasnenud müügiga mõjuvat turundustööd, siis on loogiline, et meie koostöö pidi lõppema," sõnas Barrett.

Oxford Park on alustanud uue müügimeeskonna kokkupanekut. "Oleme hakanud enda müügimeeskonda kokku panema, et parandada müügitulemusi," ütles Barrett.