Sünnipäevapeole kutsun minagi ainult neid inimesi, kes on mulle lähedased ja kellega tihedamalt suhtlen. Nii oli ka Pilistvere rahvamajja Kõo valla sünnipäevale kutsutud ligikaudu 100 inimest - tublid töötajad, aktiivsed isetegevuslased ning tarmukad toetajad. Et aga saada sellistest ettevõtmistest osa, on alati võimalik kohalike taidlejate tegevusega liituda või mõnel muul moel valla elus aktiivselt kaasa lüüa. Senistele aktiivsetele osalejatele kiitus aja leidmise ja tegutsemise eest, jätkake samas vaimus - teid on alati tore kohata.

Koduvalla nädala ideega tulid kaasa ja tegutsesid agaralt: Kõo lasteaed Tähekild, Kirivere põhikool, Pilistvere pastoraat, Kõo raamatukogu, Koksvere maanaiste selts, Venevere puhkeküla. Poleks hakkama saanud ilma abilisteta, kaasalööjateta ning kohalike ettevõtjateta, kes olid valmis tegutsema ning tegutsemist sponsoreerima: Koksvere Veski, OÜ Alces ja Ivi Põder, Lõunameedia OÜ ja Imre Annus, MK Loodusravi OÜ ja Margo Kütt, Maia Orav, Venevere puhkeküla ja Ave Seil ning Aare Priks.

Täname tublisid fotojahtijaid - Gerrit Krabi, Otmar Liiver, Eda Piilmann, Viive Reinsalu, Piret Jukk, Maarja Okas, Andris Viks, Heleri Saar, Maia Orav ning Kõo noortetoa hundud. Vallalehe lugejamängu auhind läks Rein Vahtrale, kes leidis täpsed vastused kõigile viiele küsimusele. Järgmiste toredate kohtumisteni!