Meie energilised noored alustasid IT ööd varakult kuulates Tartu Ärinõuandla ja Tartumaa Noortekogu Noortefondi võimalustest oma projektiideede rahastamiseks. Vestluste ajal kostusid kõrvu draamaring Roiul, noortekeskuste ehitamised Rannul, Elvas ja vahvate noorteürituste mõtted. Kõik need ideed saavad ka kindlasti reaalsuseks, kuna saame selle armsa kambaga veel pooleteise aasta jooksul korduvalt kokku.

Pärast ettekannete kuulamist oli IT öö korraldajate poolt saadetud IT tudengitel kõik valmis seatud, et saaksime videopildina ühendust kõikide 15 keskusega üle Eesti. Kõigi tervitamise järel läks käima tõsine töö - uurimustööde koostamised ning programmeerimise töötoad. Need kaks tegevust tõid noori lähemale tõelisele teemale. Sel aastal oli öö põhiliseks eesmärgiks valmistada videoid, plakateid ja raadioreklaame teemal "Miks IT eriala

on parim valik". Priiuse seltsimajas olnud seltskond sai unetu öö tulemusena valmis seitse tööd. Valminud tööd lähevad üles StartIT Facebooki ja IT Kolledž valib välja parima töö, hakates seda kasutama enda reklaamimisel.

Kui ootamatult oli alanud juba uus päev, ootas meie noori ees viimane pingutus koos Uku Visnapuuga. Koolitaja toel selgitati välja noori motiveerivad tegurid ning projektidega seotud murekohad noorte jaoks.