Eduka hooaja kinnituseks alustas Eesti koondise algkoosseisus Leedu vastu lausa neli Kalju mängijat (Alo Bärengrub, Tihhon Šišov, Oliver Konsa ja Tarmo Neemelo). Selline olukord on Nõmme Kalju pika ajaloo jooksul esmakordne!

Vaatamata võitudele on Kalju pidanud pead murdma ka traumadega. Vigastatud mängijate nimekirjas on olnud Alo Bärengrub, Damiano Quntieri, Jüri Jevdokimov, Sergei Terehhov ja Yankuba Ceesay... Mängu kvaliteedis pole  meeskond siiski alla antud, sest Nõmme Kalju komplekteeritus on sellel aastal olnud laitmatu ja igale positsioonile on treeneritel olemas võrdne vahetus.
Tarmo Neemelo pealelöök. (foto, Nõmme Kalju)

 

Edukad on olnud ka teised Nõmme Kalju võistkonnad. Kalju noored on olnud edukad erinevates vanuseklassides, naiskond pole siiani esiliigas pidanud vastu võtma ühtegi kaotust ja Kalju rannajalgpalliharu on ehitanud endale lausa uue rahvusvahelistele nõuetele vastava võistluspaiga. Kalju Rannaspordikeskuse nime kandev väljak rajati kodaniku algatusel Haabersti linnaosas asuva Arigato spordiklubi kõrvale. Oma õla panid sellele projektile alla mitmed Kalju sponsorid. 1500 tonni liiva toimetati Nõmmelt, Männiku karjäärist, kohale tänu Silikaat AS-le. Ja just tänu sellele saab Kalju mängida rannajalgpalli siiski Nõmme liival! Esimese meistriliiga etapi järgi on Kalju rannajalgpallimeeskond hoidmas kolmandat kohta. Meeskond on komplekteeritud nii noortest kui kogenud nõmmekatest, keda kroonib Kalju legendaarne ründeäss Ingemar Teever isiklikult.

Nõmme Kalju ootab oma toetajaid tribüünidele! Ilusate ilmade tulekuga algab jalgpalli kõige ilusam ja samas ka raskeim periood. Kalju võitleb Meistriliigas kuldmedali eest ja valmistub juuli alguses algavaks UEFA Euroopa liiga mängudeks. Nõmmekate innukas  toetus kulub sellel ajal marjaks ära ja Kalju ootab teid kõiki staadionile, et väärikalt  ajaloolisis traditsioone edasi kanda ja võidud Nõmmele tuua.

Kommentaar: Igor Prins, Nõmme Kalju peatreener

Kuna hetkel jagame esikohta, siis võib öelda, et hooaeg on kulgenud normaalselt. Alati võiks ju paremini minna, kuid arvan, et vaevalt ükski meeskond selle hooaja puhtalt läbib. Kuid võin siiski rahuliku südamega öelda, et meil on hästi läinud. On tublisti trenni tehtud ja kõik meeskonna liikmed on südamega asja juures. Nüüd on peatähtis head mänguvormi hooaja lõpuni hoida. Hea tunne ja tore on ka vaadata, kui neli Nõmme Kalju meest (Alo Bärengrub, Oliver Konsa, Tihhon Šišov ja Tarmo Neemelo) Eesti rahvuskoondise algkoosseisus platsile tulevad. Kõik see sisendab mängijais ja klubis tervikuna kindlustunnet, et liigume õiges suunas. Olen igatahes optimistlik.