Tänavusel, väikese juubeli aastal valis õpilasesindus spordialaks võrkpalli. Tuntud inimestest tulid Jüri Gümnaasiumi sõbrapäevale seekord Lembitu Kuuse Eesti Televisiooni spordisaadete toimetusest ning NO99 Teatri näitleja Tambet Tuisk, kes on mänginud filmides „Detsembrikuumus“, „Mina olin siin“, „Polli päevikud“ ja paljudes teatrietendustes. Lisaks oli mängu vilistamas legendaarne Eesti koondislane Janis Sirelpuu, kes on Eesti võrkpallikoondist esindanud ligi sada viiskümmend korda.

Mõlemad kuulsused olid võrkpallis heal tasemel ning see tegi kogu mängu väga tasavägiseks ja huvitavaks. Lõpuks, pärast kolmandat geimi selgus siiski võitja – võistkond Pehmed, keda tunti Lembitu Kuuse järgi. Sellesse võistkonda kuulusid veel kehalise kasvatuse õpetaja Laura Kärson, õpilased Kairi Suurekivi ja Mihkel Kasepuu ning vilistlased Oliver Papp ja Erki Saks. Pehmete võistkonda juhendas Ingrid Pukk.

Vastasvõistkonnas Karvased olid lisaks Tambet Tuisule kehalise kasvatuse õpetajad Ülle Uuemaa ja Marek Sooäär, õpilastest Merilin Liutkevicius ja Kaido Suurekivi ning vilistlane Priit Pästlane. Karvaste võistkonda juhendas Marje Tahk.

Eeskujulikku kaasaelamist näitasid ka mõlema poole „fänniklubid“, parimana jäi silma 1.C klass, kes sai eriauhinna.

Varasematel aastatel on kuulsustest osalenud Indrek Tarand, Martin Reim, Tarmo Männard, Erkki Nool, Ott Kiivikas, Meelis Atonen ning mängitud on indiakat, korvpalli, jalgpalli ja saalihokit.