Laupäeval tutvustame koostöös F-hoone ja Telliskivi Seltsiga rajatavat Telliskivi Linnaaia projekti. Kell 12.00 peab linnaaiandusest ja potipõllundusest loengu Räpina Aianduskooli köögiviljanduse, maitse-ja ravimtaimede spetsialist Tiina Paasik.

Pühapäeval toimub rohelises saalis MTÜ Eesti Kirbuturu poolt korraldatav teine Telliskivi käsitöö-, disaini- ja kunstilaat, kuhu on osalema tulemas ja oma tegemisi näitamas ning tutvustamas ligi mitusada väiketootjat, õpilasfirmat ja isetegijat.

Lisaks on kõik oodatud igalaupäevasele Kirbuturule ning pühapäeval korraldab MTÜ Raamaturinglus paralleelselt laadale ka Raamatuvahetusürituse, kus oma riiulil seisma jäänud raamatud saab tasuta teiste raamatute vastu vahetada.  Kõik sünnipäevaüritused peale reedeõhtuse peo on osalejatele tasuta.

Täpne kava ja lisainfo Telliksivi Loomelinnaku 3. Sünnipäevaürituste kohta asub aadressil synnipaev.telliskivi.eu

Telliskivi Loomelinnak on ruumimahult Eesti suurim loomemajandusliku ettevõtluse tõmbekeskus, mis kahe Põhja-Tallinna perspektiivikama elukeskkonna piiril areneb üha enam ka atraktiivseks avalikuks ruumiks. Territooriumi 11 erinevas hoones on võimalik erinevatel loomemajanduse ja kodanikuühiskonna ettevõtetel  ja organisatsioonidel soodsalt üürida kontorit, stuudiot, ateljeed, töökoda või bändiprooviruumi. Loomemajanduse ja mittetulundusühingute kõrval tegutsevad Telliskivis mitmed tugistruktuurid, näiteks 160-kohaline söögikoht F-hoone, lastehoid, trükikojad, mööblipood ja laopinnad. Samuti on võimalik rentida suuri korrastatud saale avalike ürituste, seminaride, näituste või messide korraldamiseks. Telliskivi Loomelinnak on täielikult erainvesteeringutel basseeruv projekt ning selle omanikuks on kinnisvarafond EEREIF.