OÜs Kehtenel valmistatud sildid ja muud töövahendid transportis kohale Kaur oma autoga. Platsid valmistasid ette ja augupuurimisel juhendasid Mati, Pille ja Marve.

Külasiltide ülespaneku tööd olid ära jagatud Atko, Peebu ja Kauri vahel. Esimene silt paigaldati Sikeldi-Kalevi piirile Alu tee äärde, selle asukoht oli kõigile eelnevalt teada ja augupuurija Janno Palts sinna kohale kutsutud.

Teise sildi asukoht Sikeldi- Kodila-Metsküla piiril oli juba varasemalt tähistatud naaberküla sildiga.

Uurisime kaardilt ja vaatasime kohapeal ringi ning leidsime teisel pool teed Sikeldi külasildi jaoks meie arvates päris väljapaistva koha! Kolmanda sildi ülespanekuks oli küla piir kaar dilt varem valmis vaadatud - Sikeldi kaugeim piir läheb osaliselt mööda Raka peakraavi teed.

Kohapealseid loodusolusid arvestades leidsime, et kõige kaugemasse nurka Sikeldi silti ei ole hea paigaldada, seal oli palju võsa ja oht, et silt jääb mõnele põllutöömasinale ette. Sellepärast saigi sildi asukohaks Hindreku talu põllu tagumine nurk.

Talgupäeva lõpetamiseks kogunesime Salumäe talus, kus perenaine Aili oli kõigile talgulistele katnud maitsva kohvilaua. Võileibade ja kookidega end kosutanud, võisid kõik minna koju oma laupäevaste tegemiste juurde.

Sikeldi külasiltide paigaldamist toetasid rahaliselt Kohaliku Omaalgatuse Programm, proua Norma Pärna talust ja kõik Sikeldi küla jaanipäevast osavõtjad, sealhulgas perekond Reede Purilast ja perekond Tärno Alust.

Sikeldi külast ja küla tegemistest saab ülevaate meie kodulehelt: http://kohalik.netii.net/. Sikeldi külaseltsi nimel