Saali oli üles pandud suur batuut, kus klubi julged poisid Matis Maltsar ja Karel Pärn näitasid õigeid hüppamisvõtteid. Vahepeal jagas treener lastele selgitusi batuudil hüppamise ohutustehnika kohta. Lapsed said näha veel ka hulljulgeid trikke batuudil.

Põnevust tekitasid ka lumelauad ja kaasa toodud medalid. Klubi tegeleb päris mitme põnevust tekitava spordialaga ja lastel tekkis huvi just lumelauatreeningute vastu.

Trikid vaadatud, asuti ka ise võimlema. Külla olid tulnud metsa loomad - hunt, rebane, orav ja karu, kes oma lõbusate harjutuste ettenäitamisega aitasid lastel kiiresti liikmed soojaks „kütta". Sel aastal olid kavas teatevõistlused, kus läks vaja jõudu, osavust, kiirust ja püsivust. Eks ole need kõik ju väga vajalikud omadused koolilapsele.

Alustati ranitsa selga panekuga ja kooli jooksmisega. See on vahel lubatud, et mitte kooli hilineda. Laste osavust näitas „suure palli slaalom". Päris palju vaeva nõudis märkide vahel liikumine ja palli veeretamine.

Püsivust ja kannatlikkust nõudis ka palli kandmine väikeses peekrimoodi korvis. Kiirustada ei saanud, pall vupsas kohe välja. Lemmikala oli lastel aga sangpommi vedamine. Oli parajalt raske.

Võistlused olid toredad ja väsitavad. Metsloomad olid varunud juurvilju ning pakkusid neid lastele kosutuseks. Pärast palju energiat nõudvaid võistlusi maitsesid porgandid eriti hästi. Peale väikest puhkust ja kosutust asuti mängima. Mängus „Kuum pall" võeti jällegi kasutusele suured värvilised pallid. Siin tuli samuti näidata oma kiirust ja jõudu. Päev lõpetati juba Alu spordipäeval traditsiooniliseks saanud „Hiirelõksu"- mänguga.

Ning nagu suurtelgi võistlustel, nii lõppes ka laste spordipäev autasustamisega. Kõik osavõtjad said medalid, kuhu oli kirjutatud „Terves kehas terve vaim".

Aitäh kõigile lastele ja õpetajatele!