Reedeks, 27. septembriks on kavandatud spordivõistlused jalgpallis ja ujumises. Jalgpallis osalevad 2000- 2001 sündinud poisid ja tüdrukud. Keilat esindab Keila Jalgpallikool. Ujumises (vanuseklass 1997-2000) paneb esinduse välja Keila Swimclub. Laupäeval, 28. septembril on oodatud osalema ka kõik keilalased.

Suurüritus on juba üleeelmisest aastast tuttavaks saanud Tervisemess Keila Tervisekeskuses. Kavas on tervisemõõtmised, loengud, kultuuriprogramm ja muud temaatilised üritused. Terviseradadel on üheks olulisemaks ettevõtmiseks loodusmatkad Keila-Mudaaugu uuel loodusrajal. Kohal on discgolfarid, kes tutvustavad Keila discgolfiparki ja -mängu. Kõik üritused on osalejatele tasuta.

Festival toimub ACSE projekti - Active Citizens for Stronger Europe (aktiivsed kodanikud tugevama Euroopa nimel) raames.

Üritused toimuvad kahe aasta vältel kõikides projektis osalevates linnades, igal on erinev teema. Meie teema on sport ja terviseliikumine, Siguldas kunst, Ascherslebenis matkamine, Bormios rahvakultuur ja Keraval taaskasutus.

Keilasse on tulemas igast linnast kuni 40 inimest.