Suures saalis toimuval tervisemessil on kohal suur hulk piirkondlikke tervisetegijaid. Kõigi terviseorganisatsioonide juures on arst või spetsialist, kes konsulteerib abivajajaid. Tervisemõõtmistest saab tasuta teha HIV-kiirtesti, veresuhkru ja kolesterooli mõõtmisi, luutihetuse mõõtmist, kopsufunktsiooni testimist, esmast jala talla koormusjaotuvuse uuringut, vererõhu mõõtmist jne. Tutvustatakse magnet- ja valgusravi, Oriflame pakub tervisekokteile, Sojaliit näitab, mida maitsvat saab sojast valmistada, kohal on talunikud looduspuhaste salvide ja ürtidega. Messil saab teada, kuidas kodus ise jogurtit valmistada, kuidas Acai mahl aitab kaalu vähendada, kuidas võidelda veenilaiendite vastu jne. Lisaks saab teha erinevaid maske ja massaaže.

Osaleda saab tervisetöötoas, tervisevõimelmise koolitustel ja terviseseminaridel.

Väikelastele aitab tegevust leida Hiirekese mängutuba, suuremad lapsed saavad hüpata batuudil ja külastada lasteteatrit.

Kõigi osalejate vahel loosib Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko välja 4 kruiisi Rootsi ning 10 Soome kruiisi. Lisaks loositakse iga tunni aja tagant välja erinevaid auhindu.

Keila Tervise Festival toimub 27. novembril Keila Tervisekeskuses. Täpsemat infot festivalil toimuva kohta leiab tervisekeskuse kodulehelt või aadressilt www.programm.ee.


Terviseseminarid

EESTIKEELNE TERVISESEMINAR:
11.00 Kuidas mõjutab Sinu tervist ja rahakotti ravimite valik?
Dr. Riho Tapfer Ravimitootjate Liidust

12.00 Magnetravi - tõhus närvi- ja liigesevalu leevendaja.

Taastusraviarst Annelii Nikitina

13.00 Lapsele eakohased ja arengut toetavad treeninguvõimalused Keilas.

Spordi-ja huvinõunik Jaanus Väljamäe

VENEKEELNE TERVISESEMINAR:
14.00 Magnetravi - tõhus närvi- ja liigesevalu leevendaja.

Füsioterapeut Oleg Lazarev

15.00 Millised on sõltuvushaige suhted ja mõju perekonnale?


Psühholoogid Juri Manko ja Oksana Kozlova