Suvel tehti tervisekeskuses mitmeid remonditöid. Kas tööd on lõppenud?

Kõik kevadel plaanitud remonditööd on tänaseks tehtud. Uue kuue said suvel mõlemad ujula duširuumid, senisest paremini peaks töötama ventilatsioon ning aurusaunad. Ujula liutoru sai uue trepi ning lastebasseini vesi on oluliselt puhtam tänu uutele söefiltritele.

Uued lakikorrad sai spordisaali põrand, mis viidi ühtlasika vastavusse korvpalli uute nõuetega. Soosime ka rattaga Tervisekeskuse külastamist, milleks sai suurendatud rattaparklat ja Tervisekeskuse letist on võimalik laenutada ka rattalukkusid.

Lisaks ujulale pakub tervisekeskus ka muid võimalusi – jõusaali, rühmatreeninguid, spa teenust. Mis nende teenuste osas muutub?

Rühmatreeningud on vägagi populaarsed, eriti õhtusel ajal. Keila Tervisekeskuse peatreener on Kaia Heinleht, kes paneb kokku programmi ningkoordineerib treeningute toimumist. Kavas on nii intensiivsemaid kui rahulikumaid treeningviise, teiste hulgas populaarsed Pilates, Bpdy- Pump, BodyBalance jm. Paraku paneb oma piirid ruum – praegu on kõik rühmatreeninguteks sobivad saalid ning ajad täidetud.

Programmis on ka päevased treeningud, mille ajal on võimalik kasutada lastehoiuteenust. Ujulas pakume vesiaeroobika tunde ning ujumisõpetust. Uue treeninguna on kavas päevasel ajal toimuv showtants noortele neidudele, sinna ootame tüdrukuid alates ca 12 eluaastast.

Spa toimib tavapäraselt. Olemas on korralikud solaariumid, infrapunasaun, soolakamber. Tervisekeskuse püsiklientidele ning perioodikaardi omanikele on spa teenused ka soodsamad.

Muutused on viimasel ajal toimunud ka hinnapoliitikas. Mis oli nende eesmärk?

Hinnapoliitika kujundasime enamuses ümber juba suve alguses. Lähtusime eesmärgist muuta kliendid püsivamaks. Senisest soodsamaks muutsime kuukaardid ning püsikliendiprogrammi, soodsamaks on muutunud perega ujumine ning paindlikum on perekonna mõiste. Õpilastele, üliõpilastele, seenioritele ning päevastele-hommikustele treenijatele kehtivad jätkuvalt soodushinnad.

Soodsamad hinnad kuukaartidele on end juba tõestanud, oleme sügisel müünud ca 4 korda rohkem kuukaarte kui eelnevatel perioodidel ning ka uued perepiletid on küllalt populaarsed. Täpsemat infot leiab veebilehelt www.tervisekeskus.eu.