Põhikool: Parim juhendaja - Külli Täht; II laureaat - K.O.K.K. "Elu ei saa nii põnev olla"; üheshingamise ja ansamblimängu eripreemia - Eksperiment "Oma lugu".

Algkool: I laureaat - Viimsi Kooli algklasside näitering "Kui need kooliseinad võiksid rääkida", juhendajad Elle Toper, Age Toomsalu ja Maido Saar.

Gümnaasiumi vabariiklikule kooliteatrite festivalile valiti Harjumaalt edasi suisa kolm truppi - mõlemad Viimsi trupid ja Kolga.

Jõgeval 12.-14. aprillil toimunud festival oli suure korraldamiskogemusega tegijatele iseloomulikult ühteaegu väärikas, muhe ja suurejooneline.

Näitetrupp Eksperiment tunnistati etendusega "Kas nii me olemegi?" laureaaditiitli vääriliseks, näitering K.O.K.K. sai etenduse "Klaar" eest varjundirikka minaotsingu eripreemia.

Kõiki festivalidel etendunud lavastusi sai näha ka igakevadisel traditsioonilisel teatriõhtul Viimsi Koolis, mõningaid valitud etendusi Muuseumiöö raames Viimsi Rannarahva Muuseumis ja Viimsi Vabaõhumuuseumis.

Hooaja lõpetas rahvusvaheline visuaalteatri festival Tallinn TREFF, kus mõlemad trupid ühe etendusega üles astusid. Näiteringide väsimatud juhendajad ja eestvedajad Eva Kalbus ja Külli Täht arvavad ühiselt, et selline kogemus on vajalik, huvitav ja arendav.

Kuna etendusi mängiti tänaval, Börsi käigus, siis tuli oma meeled kõik ümber orienteerida, rohkem keskenduda, arvestada täiesti ebatavalise ümbruse ja olukorraga - inimesed, kes etendusest mööda ja läbi jalutasid, eemalt ja lähedalt kostvad helid jne. Esinejad tundsid ennast aga väga hästi ja uudne olukord oli väga, väga põnev.

Selleks õppeaastaks on toimetused tehtud. Ees ootavad kooliteatrite suvelaagrid Rannal ja Tarsil. Ikka selleks, et uusi ideid ammutada ja puhata.

Kohtumiseni sügisel!