Sellel aastal on viimased kuud olnud eriti masendavad, sest võimutsevate madalrõhkkondade tõttu on päiksepaistet olnud väga vähe. Aga pole halba ilma heata - puuvirnad on kahanenud õige mõõdukalt, seega soojad ilmad on rahakotile kasulikult mõjunud. Mööduvast aastast jäävad ilma poolelt mällu rekordilised lumesajud ja vähemalt Porkunis ka siinmail ennenägematud paduvihmad. Ühe niisuguse ajal oli õnn järvel olla ja saadud elamus looduse vägevusest ja enda tühisusest selle kõrval jääb meelde eluksajaks.

Möödunud aasta polnud vallale just parim. Jamad ehitustega närisid nii tegijate kui vallaelanike närve. Ja ilmselt veel muudki. Loodame, et mustad stsenaariumid on selleks korraks lõppenud ja algav aasta tuleb helgemates toonides kui mööduv.

10. detsembril vapustas kohalikke inimesi tragöödia Porkunis, kui Hiile Hiie pakiautole sõitid otsa kaks suurt veokit. Hiile sai üliraskelt viga. Sündmuspaigal viibinud kohalikud inimesed olid nördinud ja endast väljas: „Sõidad seda teed sadu kordi, ei tee midagi valesti ja siis sõidetakse sind lihtsalt vigaseks. Miks?"

Meile, Porkuni rahvale, oli mööduv aasta viimast õnnetust arvestamata, siiski väga eriline. Uue superkooli valmimine ja spordiväljaku rekonstrueerimine on märgilised ja annavad kindluse, et elu siinkandis vähemalt lähematel aastakümnetel välja ei sure.

Tamsalu ajalehele oli aasta samuti hea. Nagu viimasel ajal ikka, on leht natuke paremaks läinud. On vabanetud suuremast osast vigadest. Tänud teile, Kai Uudeküll ja Ursula Saar! Sellesse aastasse jäävad ka esimesed 12 - leheküljelised numbrid, mida ei pea kellegi ees häbenema, sest need on tänu teile, kirjasaatjad ja kaastöölised, tõesti head. Siinkohal tänu kõigile, kes sellel aastal oma materjali lehele saatsid: Toomas Uudeberg, Andrus Freienthal, Riho Tell, Kaili Kangur, Viivi Griffel, Meeli Kuntur, Sergei Kurotškin, Kaili Sirge, Elle Olt, Olga Mets, Rein Tops, Kristo Raudam, Raili Elmest, Malle Annus, Riive Tamm, Tiia Uudeberg, Aadu Uudmäe, Georg Laur, Mati Tamm, Ursula Saar, Elvi Astok, Martin Uudeküll, Lembit Saart, Aira Eding, Maarika Budrikas, Mare Järv, Külli Volmer, Ene Augasmägi, Kaarel Adler, Ella Vikk, Katrin Uudekküll, Tiiu - Reet Künnapas, Kaljo Pilt, Arvi Põldaas, Ene Strandman, Maire Limberg, Helle Lempu, Eldi Malva, Reet Reimann, Kersti Lait, Elle Lindma, Kaire Villmann, Anu Põldmaa, Riina Tamm, Kaiu Põldmaa, Ede Bergmann, Egne Liivalaid, Meida Lango, Helle Pärna, Koerte sõber, Lia Klaas, Sirje Major, Triin Sameli, Annike Malva, Anne Uibopuu, Krista Lepik, Sirje Luik, Gert Uiboaed, Maire, Inga Annus, Rainer Tops, Ülo Peets, Romeo Savinski, Priit Adler, Vello Sander, Karmo Lomp, Maire Tamm, Maarja- Liis Nirgi, Siiri Hiiesalu, Ele - Stella Borodin, Merily Lendla, Kristina Lupp, Viiu Uudam, Kerli Relli, Evelyn Himma, Hilma Männik, Mari Riina Rist, Aivar Niinemägi, Eevi Geidik, Karin Poom, Maarit Vaikmaa, Keiti Elken, Mait Mardla, Tuule Laansoo.

Jätkugu teil ka uuel aastal kirjutada tahtmist ja nobedat sulge!

jõulude eel toimus Porkuni koolis heategevuslik kolme erivajadustega laste kooli jõululaat, mille tulud kasutatakse lastele õppevahendite ostmiseks ja reisikulude katmiseks.

jõulude eel toimus Porkuni koolis heategevuslik kolme erivajadustega laste kooli jõululaat, mille tulud kasutatakse lastele õppevahendite ostmiseks ja reisikulude katmiseks.