____________________________________________________________________________
Meie oleme vallaga koostööks igati avatud. Kuna riigipoolne bürokraatia paneb omad piirid teatud asjades, siis oleme realistlikud ja ootame vallalt tuge eelkõige ehk just teavitustöö osas. Hea idee oli näiteks see, et anda Rae vallas tegutsevate valla poolt aktsepteeritud ja sobivaks tunnistatud lastehoidude voldik vanematele, kes tulevad last lasteaia järjekorda panema. Loomulikult on meil ka pöidlad pihus, et vallal õnnestuks veidigi mudilastoetust tõsta ja seeläbi oleks vanematel lihtsam meie teenust kasutada.

Terje Simonov

,
Pisipeetri lastehoid

Mina jäin väga rahule, sest teemad, mida arutleti nendele sain kenasti vastused.
Kõige suurem mure on siiski see, et Rae Valla mudilasetoetus on liiga väike.
Nähes, kuidas sündimus väheneb olen arvamusel, et vallal oleks igati odavaks lahenduseks - päevahoiud, mida on vajadusel lihtne avada ja sulgeda!

Relika Vodja

,
Põnnila Lastehoid

Loomulikult oleme valmis koostööks vallaga, kuigi hästi ei kujuta ette, mida see peaks hõlmama. Praegu ongi kõige meeldivam see, et keegi üldse hakkas meie vastu huvi tundma ja see moraalne toetus ongi kõige tähtsam. Samuti on väga meeldiv, kui valla leht kajastab lastehoidude tegevust, see on ju jälle väga hea reklaam.

Irina Klein

,
Peetrikese 7 sõpra lastehoid

Meie ootuseks oleks see, et lastehoiuteenus oleks võrdselt munitsipaallasteaiaga kättesaadav ehk siis lapsevanema osalustasu oleks samas summas, mida maksab ka hetkel munitsipaallasteaias käija. Oleme valmis laienema, aga ei julge üksinda nii suurt vastutuse koormat kanda - siingi ootaks vallapoolset tuge, mitte et me peaksime kuskilt fondidest taotlema raha.

Jaanika Petti

Liisu Lastekeskus

Täpsemad läbirääkimised koostöö osas vallaga veel käivad ja mul on hea meel, et Rae vald on lahkesti oma tuge pakkunud. Loodan, et meievahelisest koostööst on mõlemale poolele kasu ning sellest võidaksid kõige rohkem Rae valla lapsed ja lapsevanemad.

Mari Järvis

Kõige meeldivamaks uudiseks oli kindlasti see, et vald on leidnud lahenduse pakkuda toitlustust ka päevahoidudele, sest hetkel oli see ka minule kõige suuremaks mureks.

Ebe Pihlak

,
Alustab lastehoiuga Järveküla külas