Pärast filmi vaatamist vastasid filmimehed inimeste küsimustele.

Urmas Lennuk pidi muidugi aru andma "Õnne 13" asjus. Ta selgitas, et nii majanduslikud võimalused kui võttepäevade arv seavad seriaali tegemisele oma piirangud ega lase sel välismaiste konkurentidega samale tasemele küündida, kuid aeg-ajalt tehakse ikka väiksemaid muudatusi ja püütakse põnevust ülal hoida.

Samas kinnitas Lennuk, et vägivalda ja tapmisi ei näe Õnne tänaval ka edaspidi. Vaatamata oma pikaealisusele ja näilisele staatilisusele on "Õnne 13" siiski üks Eesti armastatumaid telesaateid.

Filmiõhtu lõpus andis Tarvastu raamatukogu direktor Aili Anderson Tõnis Kasele tänutäheks Mulgimaa lipu ja Tarvastus valmistatud Mulgi kaabu, mis filmimehele justkui valatult pähe sobis. Tõnis Kask tunnistas, et oli kohtumist oma kodukandi rahvaga väga oodanud ja see oli tema jaoks äärmiselt liigutav. Ta lubas juba sügisel mõne teise oma filmiga taas Tarvastu rahva ette tulla.

Urmas Lennuk sai raamatukogu poolt kingiks rahvuslike mustritega padja, et üski tool talle edaspidi liiga kõva ei tunduks.

Kuigi filmiõhtu ametlik osa oli läbi saanud, jätkus veel küllalt neid, kes soovisid kuulsate meestega silmast silma juttu puhuda.