Kogu projekti jooksul osales 378 inimest, kellest programmi täismahus läbis 222 inimest. Mõned projektis osalejad ei soovinudki kogu mahus osaleda, vaid palusid näiteks enne töövestlusele minekut või ka tööle asumise esmases sisseelamise perioodil 1-5 individuaalset nõustamist. Projekti käigus rakendus tööle 79 osalejat. Enim asuti tööle kaubanduse, laomajanduse ja ehituse valdkonda.

Osalejate initsiatiivil on projekti perioodil lühema või pikema perioodi jooksul tegutsenud ka lauluklubi, peotantsu- ja käsitööring. Projektis osalenud on ükshaaval liitunud ka keskuses tegutsevate eakate ringidega. Lisaks on osaletud arvutikonsultatsioonidel ja keeleõpperingides, tõstes nii oma töiste oskuste taset.

Koos on külastatut erinevaid asutusi, eesmärgiga kuulata tööandjate ootusi töötajatele, vaadata erinevate struktuuride toimimist. Külastati riigikogu ja siseministeeriumi. On käidud erinevates muuseumites ning osaletud töötubades. Keskuses on toimunud näitused tööotsijate maalitud korvidest ja üks isiknäitus Tallinna vaadete ning looduspiltidega maalidest. Koos on käidud matkaradadel ja väljasõitudel.

Populaarseks kujunesid võlanõustamise ja majandamise ning tervisedenduse infopäevad. Projekt lõpetab selle kevadega oma kliendinõustamiste tsüklid ning asutakse tegema kokkuvõtteid.

Tööotsijaid oodatakse septembris liituma Tallinn Aitab programmi raames eestikeelse tööotsijate klubiga. Info ja registreerumine Kersti Kask 651 2706, Kersti.Kask@kristiinesk.ee.