2011. a veebruari sõbrapäeval on meid kingitustega üllatanud Taimi. Seljas pidi olema midagi punast ja valget. Huvitav oli vaadata, kuidas keegi selle üleskutse täitis. Märtsis saime rahvamaja juhatajalt teada, kuidas on planeeritud Tori valla 20. aastapäevale pühendatud ürituste sari. Üritused toimusid 5-7. augustini. Aprillis jagas külalisesineja Tori Põhikoolist Juta Lange reisimuljeid Bali saarelt (Indoneesia). Bali saar on umbes Saaremaa suurune saar, tihedalt asustatud. Banaanid kasvavad aias. Seal on väga soe, suvel kuni 40 kraadi. Jumalale pühendatud templeid on palju. Arvutist nägime pilte kohalikest elanikest, nende riietusest. Saar on Hollandi võimudest vaba,1947. aastast iseseisev. Ka Tori kandi kirjanik Andres Saal on aastaid töötanud Indoneesias. Maikuus tutvustasin seltsingukaaslastele Eesti esimest naislendurit AlviineJohanna Kalepit, kes sündis Pärnumaal, Tori kihelkonnas Taali vallas 26. juunil1899. a. Temast sai lendur, kes kodumaad ei unustanud, vaid tutvustas Eestit maailmale.

Naisseltsingu Lained liikmed on tegutsenud vabatahtlikena. Esimesel mail oleme osa võtnud hoogtööpäevakutest, tegutsenud lastekaitsepäevadel.

10. oktoobril toimus rahvamajas vabariiklik üritus puuetega inimestele "Vaimse tervise päev". Meie naised - vabatahtlikud Kaire, Aime, Elvi, Vaike, Heljud jagasid osavõtjatele suppi, limonaadi ja kringlit.

24. septembril organiseeris Kaire ansambli Salme Naesed ja seltsingu naistele reisi Olustvere moosimessile. Kaasas oli hoidised. Meid märgiti ajakirjas Maakodu. See on tunnustus väljaspool koduvalda. 15. oktoobril kutsuti meid Rahvusvahelise maanaiste päevale. Strandis käisid Taimi, Kaire, Heli, Elvi, Heljud. Seal esinesid meile Siiri Oviir, Anneli Akkermann, KadriAija Viik, Eleka Rebane, Margo Orupõld.

7. seltsingu aastapäeva ürituse organiseerisid Heli ja Taimi 8. novembril. Et pidu huvitavam oleks, paluti tulla igaühel vanamoodsa kübara ja pika siidsalliga. Heli ja Taimi demonstreerisid, kuidas salli kanda võib. Võimalusi on mitmeid. Lilli jagasime Irinale, Kairele, Elvile, Heljule, sest neil olid sünnipäevad. Heljul oli juubel.

Üks juubel on tulemas, kuhu kõik oleme kutsutud.