Hiljem toimusid klassidevahelised võistlusmängud, näiteks rennipall, täpsusvise ning naela löömine. Selles osalesid koos oma õpilastega ka klassijuhatajad.

Õhtupoolikul pidas loengu metsamees Vahur Sepp. Tema jutt oli väga kaasahaarav ning õpetlik. Vahur Sepp viis läbi ka viktoriini, kus parimaid autasustati Metsatarga tiitliga. Viktoriini abil õppisime tundma metsloomi ja nende tegutsemise jälgi.

Öösel toimus luuremäng. Iga klass võis välja panna kuni kaks võistkonda. Võistlejatel tuli kanda rasket kiivrit ning prille. Taskulampide valguses tuli pimedas leida viis kontrollpunkti. Mängu võitsid kiiremad, kelleks osutusid viis õpilast 9. klassist. Pärast luureretke korraldas õpilasesindus disko, saal oli tantsuhimulistest tulvil.

6. septembri hommikul pärast äratust läksid kõik õpilased kooli staadionile hommikuvõimlemist tegema. Pärast seda ja hommikust putru olid laagrilised virgad ja valmis tegutsema. Klassid pidid ette valmistama ja organiseerima laagrikaaslastele meelt Torma kooli sügislaager lahutava mängu. Kes tegi teatevõistlust, kes salatelefoni, kes pani kogu laagrirahva kula mängima.

Kohale oli tellitud "rodeohärg", kelle turjal sai osavust proovida. Kõige kauem pidas härja seljas vastu Hindrek Klaos VIII klassist. Tema VII klassi õppiv õde Helena jäi vennale üsna napilt alla. Pärast lõunat jätkus rodeo ja siis langetatigi lipp.

Jäime oma laagriga rahule ja arvame, et kuigi järgmisel aastal oleme meie siit juba läinud, võiks see tava meie koolis jätkuda.

HEDY-LIS PÕLLU, KADI TRALLA MARI TÕNISSOO
IX klassist