Helme koguduse õpetaja Arvo Lasting andis põhjaliku ülevaate Georg Koigi elust. Kogil oli oluline osa täita Eesti Kirjameeste Seltsis, Eesti Kirjanduse Seltsis ja tõlkekomisjonides. Lisaks veel «Lauluraamatu» komitees ja katekismuse redigeerimises.

On õnn, et Georg Koigi kirjad ja kogutud materjalid säilitas tema järglane Helme kirikus Johannes Uustal. Uustali töölt lahkumise järel säilitas neid kirju Valter Vaasa. Tänu järjepidevusele on võimalik meil, tänastel rändajatel, arutada eelkäijate vaimu pärandit ja jagada seda ka tulevastele põlvedele.

Oktoobris tähistatakse Eestimaal täiskasvanud õppija nädalat. Seoses sellega toimus ka esimese raamatu - raamatute raamatu piibli - tutvustamine ja piiblite näitus, mis sai teoks Eesti Kultuurkapitali ja piibliseltsi koostööna.

Näitusel on välja pandud enam kui 40 piiblit Prantsuse, Grööni, Fääri, Hiina, Sapoteegi, Tšetšeeni, Araabia, Süüria, Heebrea ja veel paljude teiste maade keeltes. Lisaks on üleval kuus stendi piibli ajaloost ja selle kujunemisest maailmas ja Eestis.

Üritust toetasid materiaalselt Valgamaa kutseõppekeskuse TÕNi koordinaator Mare Visnapuu, EEKB Immanueli Tõrva kogudusest Riina ja Enn Palmik ning Eesti Piibliselts. Muusikaliselt kujundasid kohtumist Thea Leitma ja Katrin Kannukene.