Tõrva linnapea Maido Ruusmanni sõnul on linn turu mõtte osas positiivselt meelestatud ja koostöö läbirääkimised käivad. Pille Paberits kirjeldab praegust visiooni sellisena, et osa hoonest ehitatakse boksideks ja renditakse välja ning teine pool jääb selle jaoks, et ise toodangut sisse osta ja müüa nende mahetootjate kaupu, kes ise müümisega tegeleda ei soovi. “Kohvinurgake võiks ka olla ja kui keegi soovib päris omaenda suppi keetma ja pakkuma tulla, siis loomulikult võtame ta avasüli vastu,” sõnab Pille ning lisab, et soe ja värske leib peab igal taluturul müügil olema.

Ettevõtte põhieesmärgiks ongi väikeettevõtjate müügitöö arendamine: „Tahame edendada Tõrva linna elu ja utsitada kohalikke tootjaid, et nad püsima jääksid,” sõnab Paberits.

Esialgu plaanitakse müügile võtta ainult mahetoodangut, sest tarbija mõtleb tänapäeval järjest rohkem tervisliku toitumise peale ja igatseb mahetoodangut. Tähtsustades lühikest tarneahelat, ostetakse ainult otse tootjalt. Siinkohal ootavad tegutsejad head koostööd kohalike väiketootjatega. Kellel on midagi huvitavat pakkuda, saab müügisoovist teada anda mulgimekk@gmail.com. Toidukaupade tootmisel ja edasimüümisel kehtivad VTA põhinõuded, mida tuleb järgida.

Unistused on suured ja Pille Paberits lubab oma hinge sellesse sisse panna. Pille sõnul on ideed suuremadki: “See poleks lihtsalt turg, seal toimuksid teemapäevad, õpitoad ja näitused kunstistuudio noorte töödest.”

Endise karjäärinõustajana peab Pille noortega koos töötamist oluliseks ja soovib ka kohalikke noori kaasata hoonele mulgi temaatika andmisel. Edaspidised mõtted kujunevad juba tegutsemise käigus ja loodetavasti saab suve alguses turgu juba oma silmaga näha.