MTÜ Tõrva Spordiselts on aga alates aprilli algusest toimetamas projektiga, mille tulemusel peaksid Tõrva ekstreemsportlased juba augustist saama kasutada noortekeskuse juures asuvat rulaparki oma võimete ja oskuste arendamiseks.

Ekstreemspordiväljaku rajamise projekti on kaasatud maailmas laineid lööva ekstreemspordiürituste Simpel Session peakorraldaja Mario Kalmre, kelle juhiste järgi valmivad pargi atraktsioonid. Augustisse on planeeritud ka suurem rulapargi võimalusi tutvustav üritus, millest tuleb osa võtma mitu Eesti tippekstremisti.

Tõrva abilinnapea Maido Ruusmann selgitas, et mõlema ettevõtmise peamine eesmärk on parandada Tõrva linna elukeskkonda ja pakkuda eri eas lastele ja noorukitele turvalisi võimalusi oma vaba aja veetmiseks.
 
 „Riiska linnaosa mänguväljak on Tõrva linna üks esimesi samme puhkekeskkonna kaasajastamiseks Tõrva suurima elanikega arvuga linnaosas. Noortekeskusest ja seda ümbritsevast territooriumist on aga välja kujunemas terviklik noorte vaba aja veetmise keskus," lisas mõlema investeeringuobjekti eestvedaja Ruusmann.

Riiska linnaosa lasteväljak ja Tõrva noortekeskuse rulapark valmivad Valgamaa partnerluskogus Leaderprogrammi vahenditest. Projektide omafinantseeringu tagab Tõrva linnavalitsus.