Lisaks külade tutvustamisele telkides läbi erinevate tegevuste võetakse teineteiselt sõbralikult mõõtu ka spordimängudes. Kell 11 algavad sealsamas jalgpalli, võrkpalli ja tänavakorvpalli võistlused. Viimane selleks spetsiaalselt korda tehtud palliväljakul. Lisaks oma külale toodud aule ja kuulsusele saavad võitjavõistkonnad ka Tabasalu spordikompleksi poolt välja pandud suurepärased auhinnad.

Põhiprogramm sisaldab huvipakkuvaid tegevusi nii täiskasvanutele kui lastele, on nii põnevat sporti, laulu, tantsu, lastele batuudid, Jänku- Juss kui ka palju muud. Lisaks pidulikule rulapargi avamisele ja demonstratsioonidele kohalike noorte esituses, toimub ka pidulik nurgakivi asetamine kõrvale rajatavale jalgpalli kunstmuru väljakule. Nurgakivi on seekord plaanis asetada veidi ebatraditsioonilises vormis, tulge kindlasti kõik seda oma silmaga kaema.

Harku valla küladele tuleb külla ka meie Soome sõprusvalla Eura delegatsioon, kes on lubanud meid üllatada põneva muusikalise etteastega.

Ürituse programmi on lisandunud ka kirbuturg, kuhu ootame kõiki taaskasutust väärtustavaid inimesi nii müüma kui ostma! Ilmajaam on jätkuvalt meie poolt ja on lubanud peo õnnestumise ja lõbusa meeleolu heaks ilusat päikeselist ilma, seega leidke endale programmist huvipakkuv üritus ja astuge kindlasti läbi ja saage tuttavaks naaberkülade inimestega.

Ürituse kava leiad SIIT!

___________________________________________________________________________
Tabasalu spordikompleksis on laupäeval, 8. juunil ujulas kõik 1x pääsmed ja perepiletid terve päev -20 %.

Spordikompleks on avatud:
E-R 07.00 - 21.00
L, P 09.00 - 21.00
www.tabasalusport.ee