Õismäe ujulas toimuvad juba traditsioonilised basseiniseansid, mille jooksul pakutakse rahustavat muusikalist teraapiat ujumise ajal. Toimub Aqua Zumba treening ning sportlikud veemängud. Basseiniseansside algusajad on kell 12.15 ja 14.15, vajalik eelregistreerimine (nimi, vanus) telefonidel 640 4860, 640 800, 640 888 või e-postil Age.Tamm@tallinnlv.ee. NB! Ujula riietuskappide lukustamiseks on vajalik 1-kroonine või 1-eurone münt!

Haabersti Vaba Aja Keskuse väikeses saalis toimub kell 11.15–12.00 Miku ja Manni Lasteteater „Imeilus“. Lasteteatrisse on samuti vajalik eelregistreerimine (nimi, vanus) telefonidel 640 4860, 640 800, 640 888 või e-postil Age.Tamm@tallinnlv.ee. Kell 12.30–15.30 toimub väikeses saalis tervisliku toitumise seminar „Tervis — meie kalleim vara!“. Ettekanded teemadel „Naiste tervis läbi toitumise“ — Külli Peters, toitumisja tervisenõustaja, Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni liige; ”Kõik mis liigub, see kulub!” — Marion Kekk, Walmarki Terviseklubi tootejuht; „Kuidas olla terve ja jääda terveks“ — dr Tiiu-Liis Tigane, Vähiliidu meditsiininõunik.

Treeningsaalis toimub kell 13.30 Valeri Stuudio elustiililoeng vene keeles ja kell 14.30 joogatrenn.

Samal ajal toimub Haabersti Vaba Aja Keskuse suures saalis kell 11.00–16.00 Tervisemess, kus on erinevate tervisetoodete ja -teenuste tutvustused, tervisenäitajate mõõtmised ja analüüsid ning nõustamine. Kohal on Eesti Vähiliit, Eesti Reumaliit, Walmark terviseklubi, Ilusalong Rosalind Wellness, Triloogia Keskus jt.

Eesti Reumaliit teostab veresuhkru, kolesterooli ja vererõhu mõõtmisi ja tutvustab Reumaliidu tegemisi. Eesti Vähiliit mõõdab soovijatel CO taset, jagab informatsiooni sõeluuringute kohta ja konsulteerib inimesi, kuidas vähendada vähiriske.

Walmark terviseklubi teeb luutiheduse mõõtmisi (2 €) ja müüb soodsate hindadega Walmarki loodustooteid! Loositakse välja 3 Spektrum Imunactiv vitamiinide kinkekarpi koos lauamängude komplektiga.

Ilusalong Rosalind Wellness pakub võimalust tutvuda tasuta suurepäraste ARTDECO toodete ja teenustega: kätekoorimine koos massaažiga, tutvustatakse innovatiivset näokoorijat. Kosmeetik nõustab, milliseid tooteid vajab meie nahk just kevade saabudes. Jumestaja soovitab lihtsaid nippe igapäevaseks jumestamiseks ja isikupära väljatoomiseks. Massöör toob leevendust õlavöötme pingetele ja juuksur annab konsultatsiooni, võimalik igapäevast soengut ilmestamistada punutistega.

Kõikide osavõtjate vahel loositakse välja ilusalongi Rosalind Wellness kinkekaart väärtuses 20 €.

Trigoloogia Keskus teeb peanaha ja juuste uu ringud ning kohapeal on võimalik osta ravitooteid. Uuringud maksavad Trigoloogia Keskuses 14 €, tervisepäeva osalejatele on lühiuuring TASUTA! Esimesele 5-le kingituseks (kohapeal) lõõgastav peamassaaž. Kõikide osalejate vahel loositakse välja sobiv ravitoodete komplekt väärtuses 56 €.

Sallum OÜ — Maxiwell Casada massaažipatjade tutvustus ja müük. Kohal on spetsiaalse väljaõppega konsultandid, kes juhendavad, kuidas saada abi migreeni, kaela- ja seljaradikuliidi, tugevate lihaspingete ja seljavalu puhul. Tervisepäeval osalejatel võimalik tasuta nautida 20-minutilist massaažiseanssi!

BonaDea — Itaalia kvaliteetsetest kangastest ja kaunite pitsidega elegantsete trikotaažriiete, pesu ja sukkade-sokkide müük.

Dermoshop OÜ teeb allergiavabade looduslike kosmeetikatoodete presentatsioon- müüki.

Forever Living Products — Aloe Vera ökoloogiliselt puhaste toidulisandite ja kehahooldusvahendite presentatsioon ja müük. Esimestele külastajatele tasuta kiirkätehooldus. GNLD toidulisandite, puhastusvahendite, ihu- ja nahahooldustoodete ning kaalukontrolli toodete tutvustus ja müük. Soovijad saavad teha tasuta nahatüübi testi. Loositakse välja erinevaid GNLD tooteid. Peaauhinnaks toidulisand TRE (750 ml) koos jahutuskoti ja klaasiga.

Sun-inside — naturaalselt kuivatatud puuviljad ja pähklid, õitsvad disainiteed ja kuumakindlad klaasnõud — kõik tooted on ilusad ja maitsvad, loodussõbralikud ning käsitsi tehtud! Raudale talu pakub mett, meesegusid, meejooki ingveriga, raviteed, taruvaigu tooteid ja erinevad ökosalve. Kadarbiku Köögivili OÜ on kohal tervislike mahlade ja smuutidega, mida saab proovida ning kaasa osta. Krõõt OÜ — eestimaised toidukaubad (omaküpsetatud leib, käsitsi valmistatud moosid, maasika-piparmündimoos, tüümiani ja küüslauguga juust, talupiim ja -jogurt, astelpajumahl ja -müsli jpm).