Perekond Tubli aias paistsid silma lopsakad lillepeenrad ja korrastatud peenramaa. Erilist tähelepanu köitis kõrvalhoone ühte külge hõlmav ja kõrgemale rajatud alpinaarium. Territooriumi täitis ka mõnus väliköök, kus suvisel ajal tore lõõgastuda.

Kaunimaks elamuks hajaasustusega piirkonnas tunnistati perekond Alevile kuuluv Tuigani Kaaruka külas. Sealne koduaed mõjus väga rahustavalt oma lillepeenarde ja viljapuudega. Omanikud on lühikese aja jooksul hoonete ja territooriumi korrastamisega väga palju korda saatnud. Pilku köitisid hiljuti uue välimuse saanud kena kollane elumaja ja säästlikult renoveeritud kõrvalhooned.

Korrusmajadest sai autasu taas Nooruse tn 12 korteriühistu. Ühistu eestvedajal, Karmen Reinarul oli see juba mitmes kord tunnustust vastu võtta. Nimetatud korteriühistu toimetab tegusalt, sest on panustanud nii hoone renoveerimisse kui ka ümbruse korrastamisse.

Ettevõtete kategoorias hinnati kaunimaks Viisu Külaseltsi poolt korrastatud ja hoitud Viisu park. Täname kõiki koduilu ja - tunde loojaid ning loodame, et heakorrakomisjonil on ka tulevikus järjest uusi tunnustustväärivaid kodusid hinnata.