muusikalist potentsiaali. Eesmärk on anda noortele võimalus esineda ja Tapa publikule võimalus neid kuulata. Kontsertsari on kestnud seitse aastat ja igal aastal on toimunud üks kontsert. Märtsi alguses esinevad Tapal Liis Lemsalu, pianist Mihkel Poll ja kammerkoor Collegium Musicale dirigent Endrik Üksvärava juhatamisel.

Eesti Kooriühing tunnustas kammerkoor Collegium Musicale tegevust "Aasta Koor 2011" tiitliga. Koori dirigent Endrik Üksvärav sai aasta noore dirigendi preemia. Liis Lemsalu võitis 2011. aastal saate "Eesti otsib superstaari" ja sellel aastal pälvis ta Eesti muusikaauhindad jagamisel "Aasta naisartist" tiitli. Mihkel Poll on noorema põlvkonna silmapaistvamaid pianiste, kes elab ja õpib Londonis ning annab arvukalt kontserte Eestis ja välisriikides. Tema repertuaar on ajastuliselt ja žanriliselt väga lai, ulatudes Bachist Ligetini, barokist nüüdismuusikani.

Pilet maksab 5 eurot. Õpilased, üliõpilased ja pensionärid saavad pileti lunastada 4 euro eest. Kontsertsarja toetavad ja aitavad mul korraldada Tapa vald, Paul- Eerik Rummo, AS Kuma, Pubi tareke, Urmas Roosimägi, Tapa valla Noortekogu, Indrek Jurtšneko ja Tapa kultuurikoda.

Soovitame piletid aegsasti ära osta !