Neljakümneminutilise kogupereetenduse lavastas maja juhataja Anne Kuusk. Laste selged ja tugevad hääled kostsid ka saali tahaotsa. Tuhkatriinu osa täitis väga hästi Gerda Kiisa, kes ei olnud laval tahmakriimudega nagu filmides või teiste teatrite ettekannetes nähtud Tuhkatriinu ja oskas kenasti rolli edasi anda oma tagasihoidlikul moel. Võõrasema oli laste poolt mängitud tükis vast liialt leebe ning kasuõedki pehmete killast, aga see tegigi tüki natuke teistsuguseks.

Kostüümide osas oldi suurt vaeva nähtud ja lavastaja Anne Kuuse sõnul on nad püüdnud kõigega ise toime tulla. „Ballikleit peab ikka ballkleit olema ning eks pisikesed teatrikülastajad alati kostüüme imetlevadki. Varbolas oli väga hea esineda, akustika on selles saalis suurepärane," rääkis Anne. Kuu viimasel päeval sõidavad lapsed selle etendusega Harju maakonna kooliteatrite festivalile Jüri gümnaasiumisse.

Teatripäeva tähistamist just rahvateatrite etendustega tahame Varbolas jätkata ka edaspidi. Eelmisel aastal saime väga suure elamuse Jõelähtme külateatri etendusest „Mamma". Aastaid tagasi oli aga külas Kaljo Kiisk, kes väga osavalt Libleks kehastus, kui Mervi Vaarmann M.O.T.T. teatritrupist Raja Teelena talle peaaegu et sülle sadas.