Eino Sepa mälestuseks esitas Türi kultuurimaja meesansambel Avaja tema lemmiklaulu „Rohelised niidud".

Tervitussõnavõtus ütles Riigikogu esimees Ene Ergma, et kevad algab Türi lillelaadaga ja lisas, et linnainimesena saab ta vaid kadestada kõiki, kellel on kaunid koduaiad. Ka kinnisvaraturul osatakse hoolitsetud majapidamisi vääriliselt hinnata.

Järva maavanem Tiina Oraste kutsus laadalisi ühes Türi külastusega leidma aega ka astuda läbi teistest Järvamaa kaunitest paikadest ning põllumajandusminister Heli-Valdor Seeder pidas aiandust üheks tähtsaks põllumajanduse haruks. Ta tänas Türi AMS-i ja Türi Vallavalitsust lillelaada eeskujuliku korralduse eest.

Türi vallavanem Aivo Prüssel avaldas austust linna asutajatele oskuse eest arendada parke ja haljasalasid, mis kaunistavad linna tänini ja kutsus meie kaunist rohelist valda tihedamini külastama. Linnas asub Ringhäälingumuuseum,  toimub suurejooneline kevadfestival ja veelgi suurejoonelisem Heatoidufestival- Grillfest ning otseloomulikult ei saa külastamata jätta ühtegi Kihli motokeskuses toimuvat krossivõistlust.

34. Türi Lillelaada lipud heiskasid Türi AMS juhatuse esimees Liivi Lohvart ja  põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Türi käsitöömeistrite näituse avamise puhul pakuti külalistele koduleiba ja -sai taluvõiga ning piima ja õunakooki. Kõik Türi valla talunike tehtud ja maitses sööjate sõnul ülihea.

34. Türi Lillelaat kestab täna kuni kella 19ni ja jätkub kella 21st kevadjubiga Veskisillal.

Täna ja homme algab laadamelu kell 8.

Türi Lillelaada kavaga saab tutvuda siin.

Liikluskorraldusega laada ajal saab tutvuda siin