Sinised võidukad

Turniiril näitas parimat mängu JK Tabasalu (sinine), kes võitis turniiri, mängides koosseisus Stefan Vaaks, Niklas Sildre, Art Albert Anepaio, Oliver Raidma, Mark Lavrentjev, Karl Markus Noor, Oskar Volmer, Ken-Rico Roosimaa. Poisse juhendas Kent Männik. Stabiilset mängu näidanud FC Majak Paldiskist saavutas tänu resultatiivsele ründemängule teise koha.

Saavutades küll võrdselt punkte FC Majakiga, pidi RJK Rapla esindus leppima kolmanda kohaga, kuna väravatevahe oli natukene kehvem. Medalist jäid napilt ilma Nõmme Unitedi rõõmsad pallivõlurid. Viiendale kohale tuli JK Tabasalu (valge) võistkond, kes mängis kooseisus Rasmus Kens, Sigvard Suppi, Jon Gustav Piirmaa, Ken Tristan Jõelaid, Karl Hendrik Reila, Hans Oliver Vuks, Ermo Rondel, Geor Markus Somelar, Dimitri Jepihhin ja võistkonda juhendas Riho Pill.

Kuuendale kohale platseerusid meie naabripoisid Keila JK-st, aga poiste kaitseks võib öelda, et enamus neist olid sündinud 2006. aastal, mis andis vastastele väikse eelise. Turniiri parimaks mängijaks valiti Art Albert Anepaio (JK Tabasalu), väravakuningas oli Gleb Zukov (FC Majak) ning parim väravavaht Renar Asi (RJK Rapla).

Kuna auhinnalaud oli meeldivalt lookas ja muljetavaldav, siis soovime tänada meie toredaid koostööpartnereid. Üritusele panid õla alla Fenster Alumiinium, Tere, Tabasalu spordikompleks, United Motors, Swedbank, Selver, Osvald Catering, Uhlsport ja Laulasmaa spa. Eraisikutest panustasid ürituse edukaks läbiviimiseks Piret Somelar, Marjon Reila, Indrek Anepaio, Lucas Liiva, Kristian Kundrats, Carl Kristofer Henrik Maidla ja Andreas Elstein. Tabasalu JK tänab Teid panuse eest!

Turniiriks valmistumine

Täpselt nädal enne turniiri kogunesid JK Tabasalu 2005 grupi rõõmsad lapsed ja särasilmsed lapsevanemad Tabasalu kooli juures, et valmistuda turniiriks. Varasemalt oli kokku lepitud, et toimuma saab lõbus lumepäev, mille raames peame maha lahingud suusarajal ja mängime jalgpalli. Ürituse võib igati kordaläinuks lugeda, sai meeldivalt aega veeta, sportida ja võistelda!

Tänase seisuga on 2005 grupi kõige osavam ja kiirem suusamees Hans Oliver Vuks ja lapsevanematest lendles suuskadel ning pani kõigile pika puuga Krista Suppi.

Täname Tabasalu ühisgümnaasiumit, kes mõnele poisile aitas suusad alla saada.