Puukuur lammutati veel samas kuus, küttepuud said vihma ja lume eest koormakattega kaetud. Jäime sellele raskele olukorrale lahendust ootama ja otsima. Teab ju iga ahiküttega maja omanik, mis tunne on, kui enne uut kütteperioodi pole kütust kuhugi panna.

Õnneks sai meie puukuuri ehituse lugu lõpuks positiivse lahenduse ning novembris lõid OS Hütimäe Ehituse töömehed kopa maasse. Selleks andsid paljud inimesed endast parima. Tänan siinkohal kooli hoolekogu esimeest Janno Rüütlet, kelle initsiatiivil asi kiiresti liikuma hakkas. Tänan hoolekogu liikmeid ja kõiki lapsevanemaid, kes nii nõu kui ka jõuga abiks olid. Tänan Eoste külavanem Andu Hansonit, kes tasuta laskis elektrikaabli paigaldamiseks ettenähtud kraavi kopaga kaevata. Tänan Põlva valla külavanemaid, kes talgute korras esimesed puud kuuri panid. Minu tänu kuulub vallavanemale, kõikidele meie kooli töötajatele ja lastevanematele, kes vaatamata tormisele ilmale nelikümmend rummi puid kuuri ladusid.

28. detsembril 2011. aastal kirjutasid osapooled alla uue puukuuri vastuvõtuaktile. Puukuur ise on küll valmis, kuid kevadel jätkuvad tööd ümbruse haljastamise ning heakorratöödega. Osa töid teeb siis ehitusfirma, aga paljudes töödes lööme ise käed külge.