Meile kõigile on oluline, et me tahame ja suudame üksteisest hoolida, üksteist märgata ning tunnustada. Perekond on keskkonnaks, kus tekib väärtushoiakute kujundamine, edasikandmine ja hoidmine. Erinevad põlvkonnad vajavad üksteist! Peresisesed väärtused ja hoiakud annavad lisaväärtuse kogukonna arengusse.

Põlvkondade sidususe eesmärgil toimub teisipäeval, 28.08 kell 18 Priiuse Seltsimajas pereõhtu, mis läheb sujuvalt üle läbi aegade erinevaid eagruppe ühendavaks diskoks. Huvilistel on võimalus osaleda vestlusringis: peretraditsioonid ja ürituste korraldamine, mida juhib noortejuht Ervin Hurt. Traditsiooniliselt osalevad ühisel üritusel Halley klubi ja Tähe Noortekeskuse noored, kes etteastetega osalejaid üllatavad. Halley klubi eestvedaja, tuntud DJ Ervin Hurt ja noored diskorid keerutavad hoogsalt diskomuusika plaate.

Alates septembrikuust toimuvad ANK projekti raames populaarsust võitnud õpetlikud õpitoad "Kokata on lahe" ja "Liikumises peitub ilu ja võlu". Projektimeeskond tõdeb, et noorte enda algatusel ja kaasabil teoks saavad üritused õnnestuvad ja osalemine on rohkearvuline. Huviringide tegevused toimuvad Roiu päevakeskuses, Priiuse Seltsimajas, Sillaotsa Koolis ja Tartu linnas. Projekti raames on noortele kindlustatud nii vallasisene transport kui ka huviringidesse sõidud Tartu linna ja tagasi.

28. augusti pereürituse bussiajad: 17.30 Aardlapalu, 17.35 Aardla, 17.40 Lange, 17.45 Roosi, 17.50 Uniküla, 17.55 Roiu ja 18.00 Kurepalu.

Rõõmsat ja tegusat kooliaasta algust soovides!