Vallavalitsuse teated

Seoses Vana-Vigala bussijaama pideva lõhkumisega otsustas vallavalitsus keelata busside läbisõidu Vana-Vigalast. Kui leitakse süüdlane, kes bussijaam lõhkus, siis hakkab Vana-Vigalast korra päevas läbi käima eesel ning süüdlasel on võimalus sõita eesliga vabalt valitud suunas ja seda iga päev.

Taas saab vallarahvas käia ka Märjamaal ujumas. Kuna ujula rentimine on piisavalt kulukas, siis seekord saab ujumist harjutada märjal maal.

Vett on sel aastal taevast alla sadanud piisavalt, et iga soovija saab tasuta ujuda Märjamaa märjal maal. Tasuda tuleb ainult bussisõit.

Õpetajate päev

5. oktoobril on taas õpetajate päev. Hr Aaviksoo lubab küll tõsta õpetajate palka, aga ütleb ka, et kohalikud omavalitsused kulutavad raha muuks otstarbeks. Nüüd on kõikidel valla kodanikel võimalus oma valla õpetajaid ise aidata. Õpetajatele võib oma (H) AAVIKUST tuua (H)AAVAPUID, (H) AAVIKSOOST saab kütteks tuua ka turbapätse. Kes suudab oma metsast kinni püüda mõne (H)AAVAEMANDA, võib sellegi õpetajate toidulauale tuua. Jätame oma koolid püsima ja aitame õpetajaid!

Head õpetajate päeva!