Müüa ehitusjärgus maja Kivi-Vigalas. Projekti järgi peaks maja tulema viietoaline. Olemas on juba 2 paneeli ja välisuks. Hind 200 eurot ruutmeeter. Telefon: Nokia.

Ostetakse!

OÜ "SS Vigala Kuu" sooviks osta kuu tagapoole, et sinna kaevata auk. Kui kellegil on kontakte NASA-ga, siis sellest võiks anda teada mailile kuu.tagapool@moonmail. sürr NB! Kuutõbistel mitte kirjutada.

Soovin osta ühe tonni Midagi. Kui kellegil on kodus üle Midagi, siis võib ühendust võtta Janek Künkaga Mäetalust. Lepime hinnas kokku ja oleme sõbrad edasi. Tel. 5112 15421 3246.

Vallavalitsuse teated!

Algab enampakkumine talviseks lumelükkamiseks Vigala valla teedel. Lund võivad lükkama tulla kõik, kellel on midagi võimalikult palju pakkuda. Meie poolt on pakkuda ohtralt lund, teie poolt on pakkuda raha ja vahendid.

Paljud juba teavad, et taas viib Vigala vald oma rahva tasuta ujuma. Kuna bussis on kohti vähe ja kõigil pole ka isiklikku liiklusvahendit, siis kuni jää tulekuni saavad bussist maha jääjad ujuda tasuta Kivi-Vigala paisjärves, Enge jões, Päärdu jões, Vigala jões, Kupitsa tiigis ja peale vihma ka mõnes suuremas lombis. Bussiga Märjamaale sõitjatele maksab tasuta ujumine ainult 2 eurot. Tervis korda!