Laulmine edenes iga looga paremini ja vahepeal saime oma möödapanekute üle ka südamest naerda. Kava lõpuks oli kõikide tuju hea, ja tunda oli seda meeldivat laulupeo tunnet, kus kõik räägivad kõigiga ja keegi ei võõrasta kedagi. Ainult korra kuulsin selja tagant poolpahast torinat: laulud on liiga rasked, neid ei saa ristiinimene ometi niisama laulda; kui juba tahetakse teha ühislaulmist, siis võetagu laulud, mida kõik oskavad! Seepeale tuli mul küll mõte: üks võimalus on veel! Õpime ise laulud selgeks!

Kutsun kõiki lauluhuvilisi tütarlapsi ja naisi laulma naiskoori Meelika, mis tegutseb Kosel. Ära muretse selle pärast, kas laulsid viimati kooliajal või oled laulnud vaid kunagi ammu lastele unelaule. Hääl annab end jälle seada ja harjutada!

Meelika naiskoor on laulnud 32 aastat, harjutame kolmapäeviti kell 19.30 Kose gümnaasiumi saalis. Meie dirigent on Viive Kübar.

Huvi korral võta ühendust telefonil 516 8208 – Ehe Sepp või 522 1689 – Sirje Eichen. Arutame transpordivõimalusi ja klapitame kellaaegu!

Suur-suur tänu ka Kuimetsa 20. augusti ühislaulmise korraldajatele!