Septembri algusest viiakse Ülenurme Pere- ja noortekeskuses läbi kolmeosalist projekti, mis kestab lõppeva aasta septembrist tuleva aasta augustini. Projekti üheks osaks on NAF. Mis see siis on? Noortekeskuse piirkonna noored saavad aktiivselt osaleda enda kavandatud ja kogukonda arendavates projektialastes tegevustes. Noortekeskuse juures toimiv fond toetab nii noorte formaalseid kui ka mitteformaalseid gruppe. NAF saab teoks tänu Euroopa Sotsiaalfondi vahendite abil programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine" raames Eesti ANK-i esitatud pakkumusele „Noorte konkurentsivõime suurendamiseks ja sotsiaalse tõrjutuse vähendamiseks ühiskonnale pakutava noorsootöö teenuse osutamine läbi noortekeskuste".

Etteulatuvalt võin öelda, et hindamiskomisjoni kätte on tulemas veel kaks projekti. Noored, olge aktiivsed, võimalus rahastamist taotleda on jäänud ainult ühel projektil. Lennukaid mõtteid!

2. detsembril toimus Uhti Kõrtsi avapidukäeproov.

Osalesid ja esinesid MTÜ Õnnemaa, Ülenurme Pere- ja noortekeskus, laulustuudio Vikerkaar siniste ja oranýide rühma laululapsed koos lastevanematega ning ansambel Vikker.

Laupäeval, 17.detsembril toimus Reola kultuurimajas võimas eri põlvkondade koostöös sündinud etendus "Talvevõlumaa", mille korraldas MTÜ Õnnemaa & Ülenurme Pere- ja noortekeskus.

Etenduses osalesid Ülenurme Pere- ja noortekeskuse showtantsugrupp Ciara, tüdrukute Hip-Hop grupp, poiste tecktonik grupp, loovusring „Noorteka padjaks", kitarrikool, noored instrumentalistid, MTÜ Õnnemaa laulustuudio Vikerkaar ja ansambel Vikker, Ülenurme Gümnaasiumi segakoor, Haaslava meeskoor, Ülenurme segakoor, Liis Reisner, Laura-Liisa Käis, Ülenurme Vallavalitsus ja Volikogu, Lauri Hermann. Valgus, heli ja ruumi kujundus OÜ-lt Xell Light.

Etendus lõppes vägeva ühisesinemisega, kus laulis ka Haaslava Meeskoor kogu oma hiilguses, kuid pildilt mehi siiski ei paista, kuna lava ei suutnud mahutada kõiki 130 esinejat niiviisi, et kõik ka nähtaval oleksid.