"Oscar ja Roosamamma" räägib kümneaastase Oscari viimastest elupäevadest ja sellest, kuidas ka ühes päevas võib olla kümme aastat - kui neid vaid elada oskad. Oscarit õpetab nii elama Roosamamma ning tänu nende omavahelisele sõprusele leiab Oscar taas elurõõmu, tahtmise leppida oma vanematega ning julguse saatusele püstipäi vastu minna.

"Oscarit ja Roosamammat" on lavastuse nelja eluaasta jooksul mängitud Eesti igas nurgas ning Viimsis toimub lavastuse 137. etendus. Küsisime Üllar Saaremäelt, mida Oscari roll talle nende aastatega õpetanud on: "Siin on kaks aspekti. Ühest oskan vast paremini rääkida: näitlejana on ühe lavastuse mängimine nii palju kordi juba suur kogemus. Ja on veider, et seda lugu mängides pole mul kordagi tekkinud mõtet, et ei taha enam mängida. Näitleja seisukohast on see täiesti ainulaadne kogemus. Teine aspekt, ehk see, millest on keerulisem rääkida, on loo sisu. Kuna see lugu on väga puudutav, on isegi raske sõnades välja öelda, mida see minus on setitanud. Igal juhul on see õpetanud inimeseks olemist."

Etenduse piletite broneerimine telefonil 606 6838 või e-posti aadressil viimsi@huvikeskus.ee. Pileti hind on 9 eurot, õpilastele ja pensionäridele 7.60 eurot.