Veebruarist said alguse ka filmide tutvustamisõhtud noortele, mis toimuvad igal neljapäeval kell 18.00. Õhtud, mis algselt olid mõeldud lastele, ei ole keelatud ka lastevanematele. Kel tahtmist, võib läbi astuda.

9-ndal märtsil oli naistepäevapidu, mis küll rahvarohkuse poolest ei hiilanud. Need kes kohal olid, jäid aga üritusega väga rahule.

22. märtsil toimus lastele „Playbox", kus oma valitud muusikavideot tuli laval võimalikul hästi jäljendada. Auhinnaks oli Rakvere veekeskuse külastus. Kuna aga võitjat oli raske välja selgitada (esitused olid kõigil väga head), siis said kõik võistlejad veekeskuse mõnusid nautida.

Märtsis algasid zumba treeningud, mis toimuvad igal pühapäeval kell 18.00 ja on ülimenukad just naiste seas. See ei tähenda muidugi seda, et mehed ei tohiks sellest osa võtta. Oodatud on kõik, kes tahavad kord nädalas ennast muusika saatel intensiivsemalt liigutada.

25. märtsil oli küüditamisohvrite mälestuspäev. Meenutati neid hirmsaid aegu ja süüdati küünlaid küüditamisohvrite mälestuseks. Aprilli alguses külastas Ulvi klubi lasteteater „Mäng" etendusega „Kirjad Ahvile"

26. aprillil veedeti „ Reede pealelõuna sõprade seltsis".

Maikuu sai alguse mõttetalgutega Rägavere valla ja Põlula Kooli tuleviku teemadel ning paar päeva hiljem „Teeme ära" talgutega, kus korrastati Ulvi küla keskuse haljasalasid.

Siinkohal tahaksin tänada kõiki, kes talgutest osa võtsid ja leidsid aega kodust välja tulla.

„Teeme ära" talgupäeva õhtul toimus ka simman, kus laval astus üles Üllar Jörberg.

11. mail oli meil külas Sõmeru rahvateatri etendusega „Perekonnavalss".

Suve kohta võib öelda nii palju, et sellel aastal on Rägavere valla jaanituli Kantküla külas 22.juunil ning RÄSO mängud toimuvad 10. augustil Uljaste külas Ilusat suve kõigile! Meelis