Millised uued suunad ootavad ilumaailma aastal 2016?

Märksõnadeks oleks naturaalne ja puhas olek.

Millised värvitoonid ja mustrid on moes uuel aastal just küünetehnikute maailmas?

Küünetehnikute põhivärvid, mis peavad sahtlis olema, on hetkel: naturaalsed/pastelsed metalli värvid, mustad, sinised ja kroom küüned. Moodi on väga tulnud ka uut moodi mahuline disain. Küüntekunst on arenenud juba nii kaugele, et pannakse kokku erinevaid disaine. Enamjaolt töökohad enam ei kirjuta ette seda, millised küüned peavad tööpostil olema. Kindlasti on see rohkem sisetunde küsimus.

Mis on aasta kuumim meigitrend?

Tunda on 1990. aastate hõngu. Moes on kergelt pruunid, beežid, matid toonid. Meik ei pea olema perfektne, kuid olema peab puhas, särav meigipõhi. Trendiks on tervisest pakatav välimus ehk high lighter — heledat valgust peegeldav välimus.

Millised soengud ja lõikused on moes?

Sellel aastal võiks juustega palju mängida, moes on lokid, loomulikud lained, kohevad soengud.
Millist kulmukuju eelistada, kas pakse ja tihedaid kulme või on tulemas mõni eriline trend?

Kulmudele on naised viimasel ajal hakanud aina enam tähelepanu pöörama. On aru saadud, et kui kulm on kaunilt nähtav siis on seda ka nägu. Naised on hakanud tihedamini käima kulme korrigeerimas, see püsib kaks nädalat, seejärel vajavad kulmud uuesti hooldust. Sellele alternatiiviks on püsimeik, mis kestab 1-2 aastat. Kõige olulisem kulmude juures on siiski naturaalsus.

Kui populaarne on püsimeik?

Tegijaid on seinast seina ning neid on ilmunud palju, kuid tehnikuid, kes väga head tööd teevad, on vähe. Selleks, et püsimeigiga naturaalseid kulme saavutada, tuleb palju õppida ja kindlasti peab olema ka kätt. Praegu aga on populaarsed kulmud karvatehnikas.

Milliseid uusi nahahoolduse nippe või vahendeid on oodata?

Tänu ilmamuutustele soovitaks teha palju maske. Näonaha koorimine on kogunud populaarsust ning eriti happeline koorimine, et kaotada pigmendilaike (salongihooldus) ning vähendada peenikesi kortsukesi.

Looduslik kosmeetika on hakanud enam populaarsust koguma?

Kuna 2016. aasta märksõna on naturaalsus, siis kindlasti. Noored on üha rohkem hakanud mõnusaid saunaistumisi tegema ja selle käigus mõeldakse välja ökokoorimisi, mis pehmendavad nahka ja koorivad keha.