Käesolevale artiklile lisatud sõiduplaanid võivad töö käigus muutuda, mis tõttu palume enne liini kasutamist sõiduajad üle kontrollida! Liini plaanid avalikustatakse MTÜ Harjumaa Ühistranspordikeskuse koduleheküljel www.harjuytk.ee ja internetileheküljel www.peatus.ee. Enamustesse peatustesse paigaldatakse ka peatusepõhine sõiduplaan ning lisaks saab infot sõiduplaanide ja piletihindade kohta Ühistranspordikeskuse telefonilt 6406780.

Liinidel kehtib Tallinna ja Harjumaa ühtne piletisüsteem, mis annab võimaluse sõita liinil nii Harjumaa üksikpileti ning kuukaardi kui ka Tallinn-Harjumaa kuukaardiga. Kuukaardid on maakonnas müügil Eesti Posti kontorites ja Tallinnas Balti jaamas Edelaraudtee kassas. Täpsema info müügikohtadest leiab aadressilt www.harjuytk.ee. Üksikpilet tuleb osta bussijuhi käest bussi sisenedes.

Täna kehtivad piletihinnad 1 ja 2 tsooni (Laagri alevik - 2 tsoon, Tallinn/Haabersti - 1 tsoon) vahel on järgmised:

  • Üksikpilet - 0,77 eurot (tsoonisisene sõidupilet, kui soovitakse sõita näiteks Alliku külla või Harku valda)
  • Üksikpilet - 1,41 eurot (tsooniülene sõidupilet, kui soovitakse sõita näiteks Tallinnasse)
  • Kuupilet - 28,12 eurot
  • Ühiskuukaart - 38,67 eurot (Ühiskuukaart kehtib lisaks maakonnaliinidele ka Tallinna linnas bussi, trolli, trammi ja ekspressliinide sõidukaardina)

Tsoonide täpsete piiridega on võimalik tutvuda aadressil
.

Tasuta sõiduõigus liinil on eelkooliealistel lastel, puudega lastel, sügava puudega 16-aastastel ja vanematel isikutel ning sügava või raske nägemispuudega isiku saatjal või nägemispuudega isikut saatval juhtkoeral.

Bussiliini nr 112 sõiduplaani leiad siit.

NB! Graafik on esialgne ja võib muutuda, muudatuste kohta antakse infot Saue valla kodulehel