Mõeldud sai, mida põnevat sellel hooajal koos teha ja kuhu min­na. Selle aasta esimesel klubiüritusel osales 28 inimest. Loodame, et meiega liitub teisigi huvilisi. Koos käime 1 kord kuus, esmaspäeviti kell 16.00. Alati, kui tellite klubiüritusest osavõtuks bussi, saate ko­hale ja koju.

Esinevad õed Elkenid. Foto: Mai Luiga

Järgmine kokkusaamine toimus 1. oktoobril, et koos tähistada ea­kate päeva. Koguneti Ilmatsalu motelli Punases baaris. Vallavanema tervituse järel sisustasid meeleoluka pärastlõuna õed Elkenid. Kolme vanaproua laulu saatis kitarril Ave-Maria Sild. Lauldi meile ja meie­ga koos.

Juba 11. oktoobril sõidetakse Viljandisse Ugala teatrisse vaatama etendust "Ukuaru". Põnevaid tegemisi on plaanis teisigi.

Sellel hooajal alustab taas Memmede tantsuring. Oodatud on kõik huvilised, kes tahavad ennast muusika saatel liigutada. Tantsuproovid toimuvad esmaspäeviti kell 15.00 Ilmatsalu Põhikooli saalis.

Sellel hooajal on beebikoolil uus juhendaja, Ilmatsalu Põhikooli I klassi õpetaja Tiina Sakjas. Beebikool toimub Ilmatsalu lasteaia saa­lis.

Eakate päev Ilmatsalu motelli Punases baaris. Foto: Mai Luiga

Jätkuvalt on seltskonnatantsuhuvilistele tantsusamme õpetamas Ilme Tiik. Oodatud on uued ja endised tantsusõbrad. Tunnid on neljapäeviti 18.30-20.00 Ilmatsalu Põhikooli saalis.

Kui kellelgi on mõni hea idee või keegi oskab midagi põnevat teha ja teistelegi õpetada, saame korraldada huvikeskuses töötoa. Teie häid ideid ootan huvikeskuse telefonil 53300049.

Kõikide huvikeskuses toimuvate ringide ajad leiate tabelist.

60+ klubi Rahinge külakatlas. Foto: Külli Pann

Võtke pakutav vastu ja osalege!