Uuel hooajal on võimalus ennast virgeks venitada juba enne tööaja algust. Kolmapäeviti ja reedeti algab kell 7.30 hommikupilates ning teisipäe va ja neljapäeva hommikul on joogatund.

Rühmatreeningute plaani on lisandunud mitmeid uusi huvitavaid treeningstiile. Võimalik on ennast proovile panna balletitunnis, et parandada koordinatsiooni ja rühti.

Üha suuremat tähelepanu osutame erinevatele lihastasakaalu- ja venitustreeningutele, kuna need tunnid sobivad nii aktiivsetele kui vähem aktiivsetele treenijatele, olenemata east. Sellised tunnid on väga vajalikud ka meestele, kes muidu saavad põhikoormuse kätte kas pallisaalis või kestvusaladega tegeledes. Korralikud ja süsteemsed venitused aitavad hoida organismi noorena ja tegusana, parandavad taastumist teistest treeningutest ning vähendavad oluliselt vigastuste ohtu. Uutest venitustreeningutest on sel hooajal tunniplaanis Stretshing, aga jätkuvalt ka süvavenitus ja BodyBalance.

Alates oktoobrist tuleb proovimisele uus aktiivne „IntervallVentti" treening ning kuhugi pole ära kadunud Les- Millsi treeningsüsteemi kuuluvad ja pidevalt uuenevad BodyJam, BodyPump ja Bodybalance. Loomulikult jätkab ka rahva lemmiktantsutund Zumba.

Treeninguid püüavad mitmekesisemaks muuta 5 uut treenerit. Nende ja kõigi teiste kohta on võimalik avaldada arvamust septembrikuu jooksul küsitluslehtedele vastates, kusjuures vastajate vahel loositakse välja tervisekeskuse kuukaart.

14. oktoobril tuleb külalistreener Rootsist meile õpetama täiesti uut treeningstiili, jälgige reklaami!

Lisaks varem meil tegutsenud huviklubidele on sellest hooajast meie majas ka A.T.S tantsustuudio, mis on majja juurde toonud üle saja erinevaid tantsustiile viljeleva noore tantsija. Koostöös A.T.S tantsustuudioga pakub tervisekeskus ka temaatilisi sünnipäevapakette lastele, kus lastel on võimalik erinevates ruumides ja peojuhi vedamisel maha pidada meeleolukas temaatiline sünnipäevapidu.

Uuest hooajast pakub tervisekeskus enam erinevaid iluteenuseid. Lisaks tavapärasele solaariumile, soolakambrile ning infrapunasaunale saab külastada juuksurit, kosmeetikut jt. Tööd on alustamas mitu uut massööri.

Pärast suvel läbiviidud renoveerimistöid on tervisekeskus uueks hooajaks valmis ning pakub nii Keila kui ümbruskonna elanikele üha laialdasemaid võimalusi end noorena ja energilisena tunda. Hoolimata ümberringi kasvavatest hindadest, on tervisekeskuse hinnad jäänud samale tasemele eelmise aastaga.